Wordt er te hard gereden? Wilt u weten hoeveel auto’s er passeren? Heeft u inzicht in het weggebruik en de verkeersveiligheid nodig? Wij bieden Snelheidsinformatieborden op zonne-energie voor de verhuur aan. Uit onderzoek blijkt dat wanneer weggebruikers gewezen worden op de gereden snelheid, dit een zeer positief effect heeft op de veiligheid. Voor Van Gelder Verkeerstechniek mochten wij tijdelijk twee Snelheidsdisplays leveren, installeren en instellen.

De InfraMarks snelheidsinformatieborden beschikken over een ingebouwde radar die de gemeten snelheid real-time weergeeft en hiermee de verkeerssituatie veiliger maakt. Het LED snelheidsdisplay bevordert niet alleen correct rijgedrag, het geeft ook inzicht in het weggebruik. De snelheidsinformatieborden worden geleverd met de nodige datasoftware om de in- en output gegevens van het bord eenvoudig voor te bereiden, uit te lezen en te verwerken. Hoe hard rijdt men gemiddeld? Hoe vaak wordt de snelheid overtreden? Erg nuttige informatie waarmee de situatie in kaart gebracht en verbeterd kan worden.

Wilt u graag meer informatie over huurmogelijkheden? Bel ons via 015 – 2155791 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de opties zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?