DUURZAAM INNOVATIEF IN DE OPENBARE RUIMTE!

InfraMarks B.V. is in 2013 opgericht en houdt zich bezig met het ontwikkelen en installeren van duurzame innovatieve producten voor de Openbare Ruimte. Naast onze passie voor een duurzame opwekking van energie beschikken we over ervaring en de technische kennis om onze klanten steeds de beste oplossing te bieden. Een goed product berust op drie pijlers; een doordacht ontwerp, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en een vakkundige installatie. We ontwikkelen producten die de samenleving slimmer, veiliger en duurzamer maken. Onze klanten zijn o.a. Gemeenten, provincies, bedrijven, VvE’s, universiteiten, scholen en particulieren.

InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ heeft InfraMarks B.V. erkend als vakbekwaam installatiebedrijf.

VCA** gecertificeerd

Veiligheid staat bij InfraMarks hoog in het vaandel. Daarom werken wij volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De VCA biedt ons werkmethoden en aandachtspunten, zodat u als opdrachtgever weet dat onze projecten op een veilige en gezonde manier worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf?

Neem contact met ons op


    Chat openen
    Heeft u een vraag?
    Hallo, waarmee kunnen we u helpen?