Duurzaam innovatief in de Openbare Ruimte

InfraMarks is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, adviseren en aanbrengen van innovatieve producten voor de Openbare Ruimte. Naast onze passie voor een duurzame opwekking van energie beschikken we over ervaring en de technische kennis om onze klanten steeds de beste keuze voor een product aan te bieden. Een goed product berust op drie pijlers; een doordacht ontwerp, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en een vakkundige installatie. Als bedrijf ontwikkelen we producten die de openbare ruimte smart, groener, veiliger en duurzamer maken. Onze klanten zijn o.a. provincies, Gemeenten, universiteiten en scholen, landschapsarchitecten, bedrijven, horeca, VVE en recreatiebedrijven.

Onze missie

Een gezonde, slimme, duurzame en innovatieve Openbare Ruimte! Door producten te ontwerpen die uitsluitend werken op schone energie en die op het netvlies blijven branden, creëren we bij jong en oud bewustwording voor duurzame energie. Van onze producten is 99% standalone en heeft daarmee geen externe stroomaansluiting nodig. Onze producten worden toegepast in diverse segmenten zoals verkeersveiligheid, mobiliteit, straatmeubilair, openbare verlichting en duurzame kunstobjecten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast duurzaamheid is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderwerp bij InfraMarks. Een mooi voorbeeld hiervan is dat een deel van onze producten wordt gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

SBB erkend leerbedrijf

Als SBB erkend leerbedrijf helpen we studenten tijdens hun opleiding richting een succesvolle carrière in de toekomst. Op deze manier dragen we op meerdere sociale vlakken ons steentje bij aan een duurzaam en innovatief Nederland. Niet alleen nu, maar ook voor de volgende generaties na ons.

Custom engineering

Naast onze eigen producten ontwikkelen we voor klanten ook producten op maat, die passen binnen de unieke omgeving. Hierin kunnen we het gehele traject uit handen nemen van tekenschets tot uiteindelijk product of object. Ons team bestaat uit jonge en ervaren designers en ingenieurs, die van uw idee of ontwerp een beeldbepalend product of object maken.

Wij leveren en plaatsen o.a. de volgende producten

  • Innovatief straatmeubilair
  • Actieve LED markering
  • Oplaadpunten elektrisch vervoer
  • Openbare verlichting op zonne-energie
  • Solar trees / Zonnebomen
  • Solar carports en solar parking
  • Maatwerk oplossingen

Wilt u meer informatie over ons bedrijf?

Neem contact met ons op


 Onze klanten