Duurzaam innovatief in de Openbare Ruimte

InfraMarks B.V. houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten voor de Openbare Ruimte. Naast onze passie voor een duurzame opwekking van energie beschikken we over ervaring en de technische kennis om onze klanten steeds de beste oplossing te bieden. Een goed product berust op drie pijlers; een doordacht ontwerp, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en een vakkundige installatie. We ontwikkelen producten die de samenleving smart, groener, veiliger en duurzamer maken. Onze klanten zijn o.a. provincies, Gemeenten, universiteiten en scholen, landschapsarchitecten, bedrijven, horeca, VVE en recreatiebedrijven.

Onze missie

Wij vinden het hoog tijd om energieverbruik en -opwekking anders aan te pakken. Dit vertalen wij in het ontwerpen van producten die uitsluitend werken op schone energie. Onze producten zijn echte eyecatchers en daarmee creëren wij bij jong en oud bewustwording voor duurzame energie. Ruim 99% van onze producten zijn stand-alone, dat wil zeggen dat er geen externe stroomaansluiting nodig is. Wij passen onze producten toe in o.a. verkeersveiligheid, mobiliteit, straatmeubilair, openbare verlichting en kunstobjecten.

Onze partners

Logo Bluetop solar parking.1
Partner InfraMarks Zuid Holland
Partner InfraMarks VelopA
Partner InfraMarks Bikeep

M.V.O.

Naast duurzaamheid is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderwerp bij InfraMarks.
Een mooi voorbeeld hiervan is dat een deel van onze producten wordt gemaakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

SBB erkend leerbedrijf

Als SBB erkend leerbedrijf helpen we studenten tijdens hun opleiding richting een succesvolle carrière in de toekomst. Op deze manier dragen we op meerdere sociale vlakken ons steentje bij aan een duurzaam en innovatief Nederland. Niet alleen nu, maar ook voor de volgende generaties na ons.

Custom engineering

Naast onze eigen producten ontwikkelen we voor klanten ook producten op maat. Bent u op zoek naar iets unieks? Wij nemen het gehele traject van tekenschets tot uiteindelijk product. Ons team bestaat uit jonge en ervaren designers en ingenieurs, die van uw idee een custom made product maken.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf?

Neem contact met ons op

 

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?