E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Met het E-Bike oplaadpunt voor de Openbare Ruimte is het mogelijk om de accu van elektrische fietsen in de buitenruimte op te laden, zodat de gebruiker van een elektrische fiets zijn weg weer kan vervolgen. Het aantal elektrische fietsen neemt snel toe in Nederland. Wist u dat ruim 60% van de verkochte fietsen een elektrische fiets is? Hierdoor word de vraag naar goede oplaadpunten in de buitenruimte steeds groter. Een goede infrastructuur is voor een gebruiker van een elektrische fiets, scooter op scootmobiel van essentieel belang. InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. De oplaadpunten op zonne-energie kunnen overal in de buitenruimte geplaatst worden omdat deze volledig van stroom worden voorzien door een zonnepaneel. Er is dus geen dure bekabeling nodig.

E-Bike oplaadpunt op zonne-energie

Het E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen kan op twee manieren van stroom worden voorzien; aangesloten op het stroomnet, of door middel van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opslagen in interne accu’s, zodat ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is voor het opladen van elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Het zonnepaneel wordt extern van het oplaadpunt geplaatst, waardoor het niet uitmaakt of uw fietsenrek of fietsenstalling in de schaduw staat.

fiets laadpaal E-bike oplaadpunt

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De E-bike oplaadpunten van InfraMarks zijn gemaakt van de beste materialen en speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de Openbare Ruimte. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De body van de laadpaal is 4 mm dik gegalvaniseerd staal en kan worden afgewerkt in een RAL kleur naar keuze, zodat het oplaadpunt perfect past binnen uw unieke omgeving.

WiFi Internet tijdens het opladen

Het E-bike oplaadpunt kan worden uitgerust met een 4G internet router, waardoor er een gratis internetverbinding tot stand komt. Het bereik van het WiFi signaal is 10-20 meter rondom het oplaadpunt.

USB oplaadpunt voor smartphones

Voor het opladen van smartphones, tablet’s en camera’s kan het E-Bike oplaadpunt worden uitgerust met USB stopcontacten.

Kenmerken:

  • Typen leverbaar: netstroom (CL-N) en zonne-energie (CL-S)
  • Materiaal: 4 mm dik thermisch verzinkt staal
  • Afwerking: poedercoating
  • Afmetingen: 1200 x 150 x 150 mm
  • Aantal stopcontacten: 4
  • IK 10 vandalisme bestendig
  • Kinderbeveiliging
  • Stroombeperking
  • Aardlekbeveiliging met automatische reset
  • Leverbaar in elke RAL kleur

Oplaadpunt zichtbaar voor publiek

Na plaatsing worden de InfraMarks E-Bike oplaadpunten zichtbaar op: www.oplaadpunten.nl  en www.fietsnetwerk.nl

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.