E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Met het E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van o.a. elektrische fietsen in de buitenruimte op te laden. Het aantal elektrische fietsen neemt snel toe. Wist u dat ruim 70% van de verkochte fietsen een elektrische fiets is? Hierdoor wordt de vraag naar goede oplaadpunten steeds groter. Een goede infrastructuur is voor een gebruiker van een elektrische fiets, scooter of scootmobiel van essentieel belang. InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. De oplaadpunten op zonne-energie kunnen overal in de buitenruimte geplaatst worden omdat deze volledig van stroom worden voorzien door een zonnepaneel. Er is dus geen dure bekabeling nodig.

Netstroom of zonne-energie?

Het E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen kan op twee manieren van stroom worden voorzien; aangesloten op het stroomnet of door middel van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is. Bij het type CL-C zijn het zonnepaneel, de mast en de stopcontacten tot een compleet E-bike oplaadpunt geïntegreerd. Deze variant is uitermate geschikt voor het opladen van elektrische fietsen in o.a. de stad, het buitengebied of voor bij het winkelcentrum. Bekijk onze uitgelichte projecten voor voorbeelden van locaties waar de InfraMarks E-bike oplaadpunten zijn geplaatst.  

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De E-bike oplaadpunten van InfraMarks zijn gemaakt van de beste materialen en speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de buitenruimte. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De body van de laadpaal is 3 mm dik gegalvaniseerd staal en kan worden afgewerkt in een kleur naar keuze, zodat het oplaadpunt perfect past binnen uw unieke omgeving.

– Oplaadpunt voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen
– Standaard voorzien van 4 stopcontacten
– Duurzaam, veilig en IK 10 vandalisme bestendig
– Verkrijgbaar in iedere RAL-kleur
– Ideaal voor fietsroutes, winkelcentra, buitengebieden, bus- en treinstations, scholen en bedrijven(terreinen)

Drie typen leverbaar:
– Laadpaal op netstroom met 4 stuks IK10 stopcontacten (CL-N)

– Laadpaal op netstroom met 2 stuks stopcontacten (CL-N2)
– Laadpaal op zonne-energie met 4 stuks IK10 stopcontacten (CL-C)

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de fietslaadpa(a)l(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?