Solar zitbank: geniet van het nieuwe straatmeubilair!

De solar zitbank is een geweldige aanvulling op uw bestaande straatmeubilair, want het is meer dan alleen een bank. Het is een slim ontworpen zitbank waarmee je mobiele apparaten kunt opladen. Men kan rustig zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd de smartphone of tablet opladen.

Als u graag uw straatmeubilair groener wilt maken, is een solar zitbank een geweldige innovatieve oplossing. De bank werkt uitsluitend op schone zonne-energie die wordt opgeslagen en 24/7 beschikbaar is. Werken, studeren of gewoon ontspannen, het kan allemaal op deze moderne bank die zowel draadloze opladers als USB-poorten bevat.

Solar zitbank wifi Bergschenhoek

Deze zitbank staat al in 30 Gemeenten!

De solar zitbank staat op veel plaatsen en is bijna nergens hetzelfde. Kunt u zich al voorstellen hoe een solar zitbank in uw omgeving zal staan? De bank is verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u zelf de kleur kunt kiezen die overeenkomt met uw stads- of bedrijfskleuren.  Hij heeft veel functies en is makkelijk geplaatst – klaar om te gebruiken in no time! Om een idee te krijgen van hoe hij er in het echt uitziet, bekijk hieronder de foto’s of uitgelichte projecten. En hoe zit het met het onderhoud? Deze zitbank is weer- en vandalisme bestendig en hoeft slecht één keer per jaar gecontroleerd te worden.

Opladen mobieltjes, elektrische fietsen en scootmobielen

Naast de solar zitbank voor het opladen van Smartphones en tablets is er nu ook een 230V uitvoering voor het opladen van elektrische fietsen. De solar zitbank 230V beschikt over een grote accucapaciteit waardoor er iedere dag minimaal 12 elektrische fietsen, scooters en scootmobielen kunnen worden opgeladen, allemaal op 100% zonne-energie!

Bent u klaar voor een solar zitbank in uw gemeente?

Zou het niet geweldig zijn om mensen met deze innovatieve vorm van duurzame energie kennis te laten maken? De solar zitbank is een upgrade van uw buitengebied en voldoet aan alle behoefte van onze moderne samenleving. U maakt hiermee duurzaamheid zichtbaar! Als u bedenkt hoeveel mensen dagelijks gebruikmaken van een smartphone of tablet, dan weet u al dat deze zitbank veelvuldig gebruikt zal gaan worden.

Cees Fleur, Projectleider Spelen, Groen en Sport in de Gemeente Zaanstad; “De plekken worden goed gebruikt en de jongeren zijn er blij mee. In de gesprekken met de jongeren in de voorbereiding was de optie WiFi in de solar zitbank een grote wens.”

VVD-wethouder Marc Rosier van Stedelijke Ontwikkeling Zoetermeer
De bankjes zijn een prachtig voorbeeld van zichtbare vernieuwing in de stad. Gemak en innovatie gaan samen en dat dankzij een slimme tip van een bewoner”.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag een offerte aan onderaan deze pagina.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.
  • Heeft u foto's of tekeningen waar de solar zitbank(en) geplaatst moet worden? Upload deze dan hier.