Solar zitbank: geniet van het nieuwe straatmeubilair!

De solar zitbank is een geweldige aanvulling op uw bestaande straatmeubilair. Het is meer dan alleen een zitbank. Het is een slim ontworpen zitbank waarmee mensen hun mobiele apparaten kunnen opladen. Iedereen kan rustig gaan zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd hun smartphone of tablet opladen.

Als u graag uw straatmeubilair groener wilt maken, is een solar zitbank een geweldige innovatieve oplossing. Het werkt uitsluitend op schone zonne-energie; Deze energie wordt opgeslagen en is 24/7 beschikbaar. Werken, studeren of gewoon ontspannen, het kan allemaal gedaan worden op deze moderne bank die zowel draadloze opladers als USB-poorten bevat.

 

bank telefoon opladen

Deze specifieke zitbank voldoet aan uw behoeften

Klinkt goed, toch? Kunt u zich al voorstellen hoe een solar zitbank in uw omgeving zal staan? Hij is verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u elke kleur kunt kiezen die overeenkomt met uw stads- of bedrijfskleuren. Het heeft veel functies en is makkelijk geplaatst – klaar om te gebruiken in no time! Om een idee te krijgen van hoe hij er in het echt uitziet, bekijk hieronder de foto’s. Vraagt u zich af, hoe zit het met het onderhoud? Deze zitbank is weer- en vandalisme bestendig en hoeft slecht één keer per jaar gecontroleerd te worden.

Opladen elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Naast de solar zitbank voor het opladen van Smartphones en tablets is er nu ook een 230V uitvoering voor het opladen van elektrische fietsen. De solar zitbank 230V beschikt over een grote accucapaciteit waardoor er iedere dag minimaal 12 elektrische fietsen, scooters en scootmobielen kunnen worden opgeladen, allemaal op 100% zonne-energie!

Bent u klaar voor een solar zitbank in uw gemeente?

Zou het niet geweldig zijn om mensen met deze innovatieve vorm van duurzame energie kennis te laten maken? De solar zitbank is een upgrade van uw buitengebied en voldoet aan alle behoefte van onze moderne samenleving. Als u bedenkt hoeveel mensen dagelijks gebruik maken van een smartphone of tablet dan weet u al dat deze zitbank veelvuldig gebruikt zal gaan worden.

VVD-wethouder Marc Rosier van Stedelijke Ontwikkeling Zoetermeer
„De bankjes zijn een prachtig voorbeeld van zichtbare vernieuwing in de stad”, „Gemak en innovatie gaan samen en dat dankzij een slimme tip van een bewoner.”

Wilt u wat meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag een offerte aan onderaan deze pagina.

 

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.
  • Heeft u foto's of tekeningen waar de solar zitbank geplaatst moet worden? Upload deze dan hier.