Terreinverlichting

Duurzame terreinverlichting

Goede terreinverlichting draagt bij aan de sociale controle en verkeersveiligheid. Wilt u uw huidige verlichting van uw parkeerterrein, bedrijventerrein of sportverlichting uitbreiden of nieuw plaatsen? U kunt het gehele traject aan ons uitbesteden. Omdat geen één project hetzelfde is, denken we met u mee over het gebruik van welk type armatuur, de lichtsterkte en de hoogte van de lichtbron. Optimaal gebruik én verbruik is bij ieder project het uitgangspunt. 

Bij het maken van een lichtplan zijn de uitgangspunten o.a. dat de terreinverlichting veilig, effectief en prettig voor de omgeving is. We denken met u mee en adviseren altijd terreinverlichting te plaatsen op plekken waar en wanneer het nodig is. Iedere situatie is anders. Daarom bieden we verschillende oplossingen passend bij elk gebied of terrein.

Lichtmasten terrein inrichting InfraMarks

Realisatie, beheer en onderhoud

Door het toepassen van energiezuinige LED’s wordt terreinverlichting steeds duurzamer. De meest toegepaste terreinverlichting is 8 a 10 meter hoog. Afhankelijk van de toepassing van de terreinverlichting varieert de hoogte van de lichtbron, de lichtintensiteit en de lichtkleur. Voor bedrijventerreinen, parkeerpleinen en sportparken bieden we verschillende lichtmasten en armaturen. We adviseren graag welk type terreinverlichting het best past binnen uw project.   

Bij InfraMarks regelen wij terreinverlichting van A tot Z. Na het afronden van projecten kunnen we tevens het beheer en onderhoud verzorgen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een goede werking en heeft u aan de terreinverlichting geen omkijken meer.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een project bespreken? We adviseren u graag. Vul het contactformulier in en we nemen op korte termijn contact met u op.Kenmerken

Offerte aanvragen