Solar fietsenstallingen

Solar fietsenstalling met geïntegreerde zonnepanelen

Het aantal elektrische fietsen neemt in een snel tempo toe in Nederland. Tegenwoordig worden er meer elektrische dan normale fietsen verkocht. Grote kans dat een aantal van uw gasten of medewerkers met een elektrische fiets, scooter of scootmobielen naar school of het werk komen. Of wellicht zoekt u naar een manier om het gebruik van de elektrische fiets binnen uw organisatie stimuleren. InfraMarks levert en installeert solar fietsenstallingen vanaf 10 tot 1000 fietsen. In tegenstelling tot de auto is de elektrische fiets een zeer duurzaam vervoersmiddel. Stelt u zich daarnaast eens voor dat de elektriciteit die nodig is voor de elektrische fiets, opgewekt zou zijn door schone zonne-energie. En de energie die overblijft, kunnen we teruggeven aan het stroomnet. 

Design fietsenstalling zonnepanelen
Solar fietsenstalling zonne-energie

Fietsenstallingen met dubbelfunctie

InfraMarks levert solar fietsenstallingen waarbij de fietsen naast en tegenover elkaar staan (dubbelzijdig). Het frame van de solar fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als optie in elke RAL kleur kan worden geleverd. Het dak is voorzien van glaspanelen met geïntegreerde zonnecellen. Standaard is de fietsenstalling een open constructie maar kan tevens worden geleverd met een toegangsdeur en elk type fietsklemmen, geïntegreerde Led verlichting en oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Kiest u voor een geheel gesloten solar fietsenstalling dan kunt u de zijwanden laten uitvoeren in materiaal van uw keuze en afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we daarop een print aanbrengen.  

Download folder

Bekijk en download de folder

Kenmerken

Offerte aanvragen

Voorbeeld project

Smart E-bike fietsenstallingen Provincie Zuid Holland

Samen met de Provincie Zuid-Holland heeft InfraMarks voor gemeenten de Smart E-bike fietsenstalling gerealiseerd, van ontwerp tot plaatsing. In de stalling kan men de E-bike veilig stallen en opladen. Dat gebeurt energieneutraal, door middel van zonnepanelen op de fietsenstalling. Met de E-bike kun je makkelijk langere afstanden afleggen, maar waar stal je zo’n dure fiets als je bijvoorbeeld gaat recreëren of overstapt op het Openbaar Vervoer? In Zuid-Holland komen er in ieder geval 10 van de innovatieve E-bike stallingen. 

De provincie Zuid-Holland en diverse gemeenten hebben de handen ineen geslagen. Dankzij een subsidieregeling kan InfraMarks voor de samenwerkende partijen 10 slimme fietsenstallingen ontwerpen en realiseren, zodat voor nog meer mensen de E-bike een aantrekkelijk alternatief wordt. Lees verder…