Solar fietsenstalling met geïntegreerde zonnepanelen:

Het aantal elektrische fietsen neemt in een snel tempo toe in Nederland. Wist u dat ruim 60% van de verkochte fietsen een elektrische fiets is? Grote kans dat een aantal van uw gasten of medewerkers met een elektrische fiets, scooter of scootmobielen naar school of het werk komen, of wellicht wilt u het elektrische fietsen binnen uw organisatie stimuleren. InfraMarks levert en installeert solar fietsenstallingen vanaf 10 tot 1000 fietsen. In tegenstelling tot de auto is de elektrische fiets een zeer duurzaam vervoersmiddel. Stelt u zich eens voor dat de elektriciteit die nodig is voor de elektrische fiets, opgewekt zou zijn door schone zonne-energie.

Diverse mogelijkheden

InfraMarks levert solar fietsenstallingen waarbij de fietsen in één rij naast elkaar staan (enkelzijdig) of waarbij de fietsen naast en tegenover elkaar staan (dubbelzijdig). Het frame van de solar fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als optie in elke RAL kleur kan worden geleverd. Het dak is voorzien van glaspanelen met geïntegreerde zonnecellen. Standaard is de fietsenstalling een open constructie maar kan tevens worden geleverd met een toegangsdeur en elk type fietsklemmen, geïntegreerde Led verlichting en oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Kiest u voor een geheel gesloten solar fietsenstalling dan kunt u de zijwanden laten uitvoeren in materiaal van uw keuze en afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we daarop een print aanbrengen.

Solar fietsenstalling zonnepanelen

Heeft u al een fietsenstalling?

Heeft u al een fietsenstalling en wilt u hier E-bike oplaadpunten in installeren? Dan is het mogelijk om een fietslaadpaal op zonne-energie in de bestaande fietsenstalling te plaatsen. Afhankelijk van de constructie van de fietsenstalling kan het zonnepaneel op de fietsenstalling gemonteerd worden, of naast de fietsenstalling op een mast.

E-Bike oplaadpunt op zonne-energie

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen:

Solar fietsenstalling zonnepanelen dak
Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.
  • Heeft u foto's of tekeningen waar de solar fietsenstalling(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.