Solar fietsenstalling met geïntegreerde zonnepanelen:

Het aantal elektrische fietsen neemt in een snel tempo toe in Nederland. Grote kans dat een aantal van uw gasten of medewerkers met een elektrische fiets, scooter of scootmobielen naar het werk komen, of wellicht wilt u het elektrische fietsen binnen uw organisatie stimuleren. In tegenstelling tot de auto is de elektrische fiets een zeer duurzaam vervoersmiddel. Stelt u zich eens voor dat de elektriciteit die nodig is voor de elektrische fiets, opgewekt zou zijn door schone zonne-energie.

Maatwerk oplossingen

Elke situatie vraagt om een passende oplossing en daarom ontwerpen we in overleg met onze klanten duurzame solar fietsenstallingen op maat. Geen standaard producten maar een ontwerp met een unieke uitstraling en passend binnen uw budget en wensen. Het frame van de solar fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als extra optie in elke RAL kleur kan worden gepoedercoat. Het dak wordt voorzien van rechte of gebogen zonnepanelen (afhankelijk van het ontwerp). De fietsenstalling kan een open constructie zijn of een gesloten fietsenstalling met een toegangsdeur en kan worden voorzien van elk type fietsklemmen, geïntegreerde Led verlichting en/of oplaadpunt voor E-bikes en E-scooters. Kiest u voor een geheel gesloten solar fietsenstalling dan kunt u de zijwanden laten uitvoeren in materiaal van uw keuze en afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we daarop een print aanbrengen.

 

Heeft u al een fietsenstalling?

Maar wilt u die ombouwen naar een duurzame fietsenstalling dan komen onze adviseurs graag bij u ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn. Of u nu een solar fietsenstalling zoekt voor 6 fietsen of 1000 fietsen wij zijn graag uw partner. Op de dagen dat de opbrengst van de zonnepanelen hoger is dan wat u aan energie verbruikt, levert u de opgewekte zonne-energie terug aan uw energieleverancier.

Subsidiebureau Nederland

Onze partner, Subsidiebureau Nederland, kan uw investering screenen op de mogelijkheden met subsidies en fiscale regelingen en deze voor u aanvragen. Deze werkzaamheden kunnen zij geheel op basis van ‘no-cure, no-pay’ voor u uitvoeren. Voor meer informatie over subsidies en fiscale regelingen kunt u terecht op de website van Subsidiebureau Nederland.

Wilt u meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.