Solar fietsenstalling met geïntegreerde zonnepanelen

Het aantal elektrische fietsen neemt in een snel tempo toe in Nederland. Tegenwoordig worden er meer elektrische dan normale fietsen verkocht. Grote kans dat een aantal van uw gasten of medewerkers met een elektrische fiets, scooter of scootmobielen naar school of het werk komen. Of wellicht zoekt u naar een manier om het gebruik van de elektrische fiets binnen uw organisatie stimuleren. InfraMarks levert en installeert solar fietsenstallingen vanaf 10 tot 1000 fietsen. In tegenstelling tot de auto is de elektrische fiets een zeer duurzaam vervoersmiddel. Stelt u zich daarnaast eens voor dat de elektriciteit die nodig is voor de elektrische fiets, opgewekt zou zijn door schone zonne-energie. En de energie die overblijft, kunnen we teruggeven aan het stroomnet. 

Fietsenstallingen met dubbelfunctie

InfraMarks levert solar fietsenstallingen waarbij de fietsen naast en tegenover elkaar staan (dubbelzijdig). Het frame van de solar fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als optie in elke RAL kleur kan worden geleverd. Het dak is voorzien van glaspanelen met geïntegreerde zonnecellen. Standaard is de fietsenstalling een open constructie maar kan tevens worden geleverd met een toegangsdeur en elk type fietsklemmen, geïntegreerde Led verlichting en oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Kiest u voor een geheel gesloten solar fietsenstalling dan kunt u de zijwanden laten uitvoeren in materiaal van uw keuze en afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we daarop een print aanbrengen.  

Heeft u al een fietsenstalling?

Heeft u al een fietsenstalling en wilt u hier E-bike oplaadpunten in installeren? Dan is het mogelijk om een fietslaadpaal op zonne-energie in de bestaande fietsenstalling te plaatsen. Afhankelijk van de constructie van de fietsenstalling kan het zonnepaneel op de fietsenstalling gemonteerd worden, of naast de fietsenstalling op een mast.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de solar fietsenstalling(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?