Straatverlichting voor elke omgeving op maat!

Goede straatverlichting verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Wilt u de straatverlichting in uw woonwijk, (vakantie)park of terrein optimaliseren of nieuwe verlichting plaatsen? U kunt het gehele traject aan ons uitbesteden. Omdat geen één project hetzelfde is, denken we met u mee over het gebruik van het type verlichting, bekabelde verlichting of lichtmasten op zonne-energie. Optimaal gebruik én verbruik is bij ieder project het uitgangspunt. 

Duurzame veilige straatverlichting

Bekabelde straatverlichting wordt steeds duurzamer door het gebruik van energiezuinige LED’s. Het armatuur, de lichtintensiteit en de lichtkleur varieert. Dit is afhankelijk van de toepassing van de verlichting. De meest toegepaste straatverlichting is 4 meter en 6 meter hoog. Voor woonwijken, winkelcentra en parkeerpleinen hebben we verschillende lichtmasten, lichtbronnen en energievoorzieningen. Heeft u een straatverlichtingsproject? We adviseren graag welke soort verlichting daarbij het best past.   

Advies en ontwerp

Bij het maken van een lichtplan zijn de uitgangspunten dat de straatverlichting veilig, effectief en prettig voor de omgeving is. We denken graag met u mee om aan deze punten te voldoen. En adviseren daarom altijd straatverlichting toe te passen op plekken waar en wanneer het nodig is. Iedere situatie is anders. Daarom bieden we verschillende oplossingen passend bij elk project, gebied of terrein.

Realisatie, beheer en onderhoud

Bij InfraMarks regelen we verlichting van A tot Z. Zodra een project is afgerond kunnen we ook het beheer en onderhoud verzorgen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een goede werking en hoeft u tevens niet meer om te kijken naar de straatverlichting.

 

Aanbevolen producten

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u tekeningen of foto's van het project? Upload de bestanden hier.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?