Tijdelijke verlichting met mobiele lichtmasten op zonne-energie

De InfraMarks mobiele lichtmasten op zonne-energie zijn een efficiënte en energiezuinige oplossing voor tijdelijke openbare straatverlichting. Onze mobiele lichtmasten zijn verplaatsbaar en daardoor op ieder gewenst moment en elke locatie inzetbaar. Wilt u een lichtmast huren? Heeft u een storing of bent u op zoek naar tijdelijke en mobiele verlichting voor bijvoorbeeld een woonwijk in aanbouw, (openbare) weg, station of tijdelijke verlichting op een parkeerterrein? De InfraMarks mobiele lichtmasten op zonne-energie bieden dé oplossing.

Minimaal lichthinder door slimme technologie

Tijdelijke traditionele verlichting werkt op diesel of benzine en stoot veel CO2 uit. Daarnaast moeten deze lichtmasten bijgevuld worden. Wilt u bijdragen aan een beter milieu, kosten besparen en efficiënter werken? Kies voor duurzame mobiele verlichting van InfraMarks. Onze mobiele lichtmasten zijn voorzien van een hoogwaardig LED armatuur, zonnepaneel en grote accucapaciteit. Hierdoor geven de lichtmasten ook in de winter of op donkere momenten voldoende verlichting. Het “gratis” zonlicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s, die zich bij de nieuwste generatie mobiele lichtmasten onder het zonnepaneel bevinden.

Tijdelijke verlichting huren of kopen

De mobiele lichtmasten van InfraMarks zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen eenvoudig verplaatst worden. De verlichting kan daarom desgewenst elders of tijdelijk op een ander moment ingezet worden. Het is ook mogelijk om de mobiele lichtmasten voor een tijdelijk project bij InfraMarks te huren. InfraMarks tijdelijke lichtmasten zijn standaard uitgerust met een schemerschakelaar. Daarnaast zijn de lichtmasten voorzien van een slim dimregime waardoor het mogelijk is om de verlichting op vooraf ingestelde tijden te dimmen of aan/uit te schakelen, of alleen te schakelen bij beweging d.m.v. detectie. Dit voor optimaal gebruiksgemak en minimaal lichthinder voor de omgeving. De mobiele lichtmasten kunnen worden uitgerust met een lichtsterkte tot 9200 lumen. Uiteraard bent u bij ons ook aan het goede adres voor permanente solar lichtmasten.

Leveren, plaatsen en onderhoud

Bij InfraMarks regelen we tijdelijke verlichting van A tot Z. We leveren en plaatsen de mobiele verlichting op de door u aangegeven locatie(s). Onze mobiele lichtmasten zijn eenvoudiger te (ver)plaatsen door het verrijdbare betonblok. Daarnaast bestaat de lichtmast uit drie delen waardoor de lichtmasten ideaal te transporteren zijn. De mobiele tijdelijke lichtmasten worden compleet voorgeprogrammeerd door ons geleverd en geplaatst. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een goede werking en heeft u aan de tijdelijke verlichting op zonne-energie geen omkijken meer.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Advies en ontwerp

Bij het maken van een lichtplan is één van de uitgangspunten dat de  mobiele verlichting veilig, effectief en prettig voor de omgeving is. We denken met u mee en adviseren te allen tijde verlichting te plaatsen op plekken waar en wanneer het nodig is. Iedere situatie is anders. Daarom bieden we verschillende oplossingen passend bij elk gebied of terrein.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u tekeningen of foto's van het project? Upload de bestanden hier

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?