Interactieve LED verkeersborden

Investeer in verkeersveiligheid

Dynamische LED verkeersborden zijn uitermate geschikt om toe te passen bij zero-emissiezones, schoolzones en inrijverboden. Het verkeersbord toont op vooraf ingestelde tijdstippen het verkeerbord dat op dat moment geldt. Daarnaast is het mogelijk om de led displays op afstand te programmeren en te monitoren. De led verkeersborden voldoen aan de NEN-EN 12966 norm variabele verkeersborden waardoor de led verkeersborden voor de wetgeving gezien worden als reguliere verkeersborden. De led displays worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. 

Dynamisch LED verkeersbord emissie-zone
Dynamisch verkeersbord binnenstad

Dynamische LED borden op zonne-energie of netstroom

Met de LED verkeersborden is het mogelijk om op piekmomenten de snelheid te verlagen. Een 50 km weg bij een school wordt dan op geprogrammeerde tijden verlaagd naar 30 km. Ook kunnen led-borden met een figuratie van een bord L02 in het donker zorgen voor een extra visualisatie van een oversteekplaats. LED verkeersborden (als snelheidsherhalingsbord) leiden tot een (constante) verlaging van de gemiddelde snelheid.

De dynamische en interactieve LED verkeersborden kunnen op maat en passend binnen iedere verkeerssituatie gemaakt worden. Door de bewezen betrouwbare technologie dragen de LED verkeersborden, welke een levensduur van 100.000 LED branduren hebben, bij aan een verkeersveilige openbare ruimte.

Technische specificaties

Offerte aanvragen

Dynamisch verkeersbord
Uitgelicht project

Gemeente Amsterdam

In de binnenstad van de gemeente Amsterdam hebben we op diverse locaties dynamische LED verkeersborden geleverd en geplaatst. De verkeersborden tonen op bepaalde tijden vooraf ingestelde en steeds wisselende symbolen. Het systeem is 24/7 te monitoren op afstand. Met deze interactieve verkeersborden is het mogelijk om op piekmomenten de snelheid te verlagen. Voorbeelden zijn schoolomgevingen, oversteekplaatsen of drukke kruispunten. Verkeersituaties worden duidelijker én veiliger.

De LED verkeersborden voldoen aan de NEN-EN 12966 norm variabele verkeersborden waardoor de verkeersborden voor de wetgeving gezien worden als reguliere verkeersborden. De displays worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Lees verder…