Energieopslag

Energieopslag gaat door waar het stroomnet ophoudt

Een energieopslagsysteem wordt in het beste scenario gevoed door een duurzame energiebron, zoals een windmolen of zonnepanelen.
Zonnepanelen zijn bewezen efficiënt en kunnen makkelijk worden toegepast. Als het aantal zonnepanelen op het dak niet toereikend is of niet voldoende in de energievoorziening voorziet biedt een solar carport of solar fietsenstalling uitkomst.

Door zelf energie op te wekken en op te slaan in een batterij, bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. U ontlast het net en maximaliseert het gebruik van uw duurzaam opgewekte energie.

Zakelijke batterij
Batterij bedrijf

Specialist in batterijtechniek voor het MKB

Energieopslag speelt een cruciale rol bij het realiseren van een dynamische en stabiele energievoorziening voor bedrijven. Onze geavanceerde energieopslagsystemen bieden een betrouwbare oplossing voor:

  • het beheer van piekbelastingen;
  • het opvangen van schommelingen in energieaanbod en -vraag;
  • het maximaliseren van de waarde van uw eigen opgewekte energie. 

De voordelen van een batterij

  • Flexibiliteit: Met batterijen kunt u energie opslaan wanneer deze goedkoop is en gebruiken wanneer deze duurder is, hierdoor bespaart u op kosten en optimaliseert het energieverbruik.
  • Betrouwbaarheid: Onze batterijen zorgen voor een continue stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomuitval of piekmomenten in het energieverbruik, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.
  • Duurzaamheid: Door gebruik te maken van batterijen wordt uw ecologische voetafdruk verkleint. En draagt u bij aan een duurzamere toekomst door te profiteren van groene energieopslag.
  • Schaalbaarheid: Heeft u een groot bedrijf of kleine onderneming? Batterijen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en grootte van uw bedrijf.
Batterij bedrijf

Offerte aanvragen