Solar picknickset

Solar picknicktafel: studeren, werken, ontmoeten, opladen!

Een picknicktafel is een geweldige plek om mensen te ontmoeten en waar je comfortabel aan kunt werken of studeren. De InfraMarks solar picknicktafel is een slim ontworpen picknicktafel met usb aansluitingen waarmee mensen hun mobiele apparaten kunnen opladen. Iedereen kan rustig gaan zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd hun smartphone, tablet of camera opladen. Als u de aanschaf van een picknicktafel overweegt, dan is de Smart solar picknicktafel met usb een geweldige innovatieve oplossing. Het werkt uitsluitend op schone zonne-energie; deze energie wordt opgeslagen en is 24/7 beschikbaar. 

Picknicktafel

Smart picknicktafel met usb en WiFi voldoet aan uw behoeften

Heeft u al idee hoe de Smart solar picknickset in uw omgeving zal staan? Hij is verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u elke kleur kunt kiezen die overeenkomt met uw stads, universiteit, of bedrijfskleuren. De solar picknickset met USB en WiFi heeft veel functies en is eenvoudig geplaatst – klaar om te gebruiken in no time!

Werken, studeren of gewoon ontspannen, het kan allemaal gedaan worden op deze moderne picknicktafel met usb aansluitingen, die tevens over twee draadloze Qi opladers beschikt voor het draadloos opladen van smartphones. 

Download folder

Bekijk en download de brochure

Technische kenmerken

Offerte aanvragen

Opladen elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Naast het opladen van mobiele apparaten (tablet, telefoon, laptop) is het ook mogelijk om de Solar picknicktafel met 230V stopcontacten uit te rusten voor het opladen van elektrische fietsen. De Smart solar picknicktafel voor het opladen van elektrische fietsen beschikt over een grote accucapaciteit, waardoor er iedere dag minimaal 12 elektrische fietsen, scooters en scootmobielen kunnen worden opgeladen, allemaal op 100% zonne-energie!

De Smart solar picknicktafel is een upgrade van uw buitengebied en voldoet aan alle behoefte van onze moderne samenleving