Smart picknicktafel: studeren, werken, ontmoeten, opladen!

Een picknicktafel is een geweldige plek om mensen te ontmoeten en waar je comfortabel aan kunt werken of studeren. De InfraMarks solar picknicktafel is een slim ontworpen picknicktafel met usb aansluitingen waarmee mensen hun mobiele apparaten kunnen opladen. Iedereen kan rustig gaan zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd hun smartphone, tablet of camera opladen. Als u de aanschaf van een picknicktafel overweegt, dan is de Smart solar picknicktafel met usb een geweldige innovatieve oplossing. Het werkt uitsluitend op schone zonne-energie; deze energie wordt opgeslagen en is 24/7 beschikbaar.

Werken, studeren of gewoon ontspannen, het kan allemaal gedaan worden op deze moderne picknicktafel met usb aansluitingen, die tevens over twee draadloze Qi opladers beschikt voor het draadloos opladen van smartphones. Recente iPhone en Samsung smartphones worden hierdoor opgeladen, door ze alleen op de tafel neer te leggen!

Picknicktafel opladen

Deze specifieke picknicktafel met usb en WiFi voldoet aan uw behoeften

Klinkt interessant, toch? Heeft u al idee hoe de Smart solar picknickset in uw omgeving zal staan? Hij is verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u elke kleur kunt kiezen die overeenkomt met uw stads, universiteit, of bedrijfskleuren. De solar picknickset met USB en WiFi heeft veel functies en is eenvoudig geplaatst – klaar om te gebruiken in no time! Om een idee te krijgen van hoe de picknickset er uitziet, bekijk hieronder de foto’s.

Bent u benieuwd naar het onderhoud? Deze picknicktafel is weer- en vandalisme bestendig en hoeft slecht één keer per jaar gecontroleerd te worden.

Opladen elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Naast het opladen van Smartphones en tablets is het ook mogelijk om de solar picknicktafel met 230V stopcontacten uit te rusten voor het opladen van elektrische fietsen. De Smart solar picknicktafel voor het opladen van elektrische fietsen beschikt over een grote accucapaciteit, waardoor er iedere dag minimaal 12 elektrische fietsen, scooters en scootmobielen kunnen worden opgeladen, allemaal op 100% zonne-energie!

Zou het niet geweldig zijn om mensen met deze innovatieve vorm van duurzame energie kennis te laten maken? De Smart solar picknicktafel is een upgrade van uw buitengebied en voldoet aan alle behoefte van onze moderne samenleving. Als u bedenkt hoeveel mensen dagelijks gebruik maken van een smartphone of tablet dan weet u al dat deze picknicktafel met usb aansluitingen veelvuldig gebruikt zal gaan worden.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een offerte op korte termijn.

  • Heeft u foto's of tekeningen waar de Smart picknickset(s) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.