Solar tree

Solar tree: duurzaamheid meets kunst!

De Solar tree is ontworpen om het bewustzijn van duurzaamheid binnen de gemeenschap te bevorderen. Het is meer dan alleen een kunstwerk, het is een ontmoetingsplek waar je rustig kunt gaan zitten om je telefoon op te laden en tegelijkertijd gebruik te maken van razendsnel WiFi internet. De solar tree kan daarnaast gebruikt worden voor het opladen van elektrische auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen of voor het energieneutraal maken van de openbare verlichting. 

Solar-tree-duravermeer

Duurzame verfraaiing van de openbare ruimte

Ziet u de solar tree al in uw openbare ruimte staan? Hij kan geleverd worden in elke RAL kleur, zodat hij perfect past in uw unieke openbare ruimte. Door het plaatsen van een solar tree benadrukt u de duurzaam maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf of gemeente. De solar tree is leverbaar in twee uitvoeringen; standalone of gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Naast onze standaard solar tree kunnen we afhankelijk van het budget ook maatwerk solar tree’s ontwerpen in alle vormen, afmetingen en designs. 

Download folder

Bekijk en download de brochure

Kenmerken

Offerte aanvragen

Uitgelicht project

Solar tree in gemeente Den Haag

Op de foto ziet u het werk in uitvoering en het eindresultaat van dit mooie project. Het plaatsen en het installeren van de Solar Tree in opdracht van Dura Vermeer is in juli 2020 gerealiseerd. Bekijk de foto’s van deze boom met zonnepanelen bij het Jan Linzelviaduct, een fietsviaduct over de A4 te Den Haag. De zonneboom levert de energie terug aan het stroomnet waarmee de brug wordt verlicht.  Wethouder Robert van Asten opende het fietstracé en laat in het onderstaande filmpje zien hoe de InfraMarks Solar Tree, oftewel de Zonneboom, er in het echt uitziet. Lees verder…