Solar tree: duurzaamheid meets kunst!

De Solar tree is ontworpen om het bewustzijn van duurzaamheid binnen de gemeenschap te bevorderen. Het is meer dan alleen een kunstwerk, het is een ontmoetingsplek waar je rustig kunt gaan zitten om je telefoon op te laden en tegelijkertijd gebruik te maken van razendsnel WiFi internet. De solar tree kan daarnaast gebruikt worden voor het opladen van elektrische auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen of voor het energieneutraal maken van de openbare verlichting. 

Duurzame verfraaiing van de openbare ruimte

Ziet u de solar tree al in uw openbare ruimte staan? Hij kan geleverd worden in elke RAL kleur, zodat hij perfect past in uw unieke openbare ruimte. Door het plaatsen van een solar tree benadrukt u de duurzaam maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf of gemeente. De solar tree is leverbaar in twee uitvoeringen; standalone of gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Naast onze standaard solar tree kunnen we afhankelijk van het budget ook maatwerk solar tree’s ontwerpen in alle vormen, afmetingen en designs. 

Belangrijkste kenmerken:

De constructie van de solar tree is gemaakt van 4-8 mm dik gegalvaniseerd staat en kan geleverd worden in iedere RAL kleur. Hij heeft 7 bladeren en produceert in totaal ca. 1190 kWu per jaar. De bladeren van de solar stree zijn gemaakt van 16 mm dik dubbellaagsglas en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Wilt u meer informatie?

  Download de brochure of neem contact met ons op.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?