Duurzame verfraaiing van de openbare ruimte

De Solar tree is ontworpen om het bewustzijn van duurzaamheid binnen de gemeenschap te bevorderen. Het is meer dan alleen een kunstwerk, het is een ontmoetingsplek waar je rustig kunt gaan zitten om je telefoon op te laden en tegelijkertijd gebruik te maken van razendsnel WiFi internet. De solar tree kan daarnaast gebruikt worden voor het opladen van elektrische auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen of voor het energieneutraal maken van de openbare verlichting.

De solar tree integreert kunst en duurzaamheid

Ziet u de solar tree al in uw openbare ruimte staan? Hij kan geleverd worden in elke RAL kleur, zodat hij perfect past in uw unieke openbare ruimte. Door het plaatsen van een solar tree benadrukt u de duurzaam maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf of gemeente. De solar tree is leverbaar in twee uitvoeringen; standalone of gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Naast onze standaard solar tree kunnen we afhankelijk van het budget ook maatwerk solar tree’s ontwerpen in alle vormen, afmetingen en designs.

Solar tree - Zonneboom

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Technische gegevens

De constructie van de solar tree is gemaakt van 4-8 mm dik gegalvaniseerd staat en kan geleverd worden in iedere RAL kleur. Hij heeft 7 bladeren en produceert in totaal ca. 1190 kWu per jaar. De bladeren van de solar stree zijn gemaakt van 16 mm dik dubbellaagsglas en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Benieuwd hoe de solar tree er in het echt uitziet?

Bekijk de presentatievideo hieronder!