Zonnepanelen voor bedrijven

Iedereen zal zijn of haar steentje moeten bijdragen aan een duurzame toekomst en de energietransitie. Het verduurzamen van uw bedrijf is door de klimaatdoelstellingen noodzakelijk. Door onzekere energieprijzen is het aanleggen van een zonne-stroominstallatie erg interessant. U bespaart, verduurzaamt en wekt zelf energie op. Wij bieden totaaloplossingen voor het MKB en grote bedrijven. We bekijken of het dak geschikt is, vragen de subsidies aan en regelen de vergunningen als dat nodig is.

Energieneutraal worden?

Wij regelen alles omtrent uw zonnestroom installatie. Zo kunt u als ondernemer doen waar u goed in bent. Geen geschikt dak? We onderzoeken samen de mogelijkheden. De opgewekte stroom kan worden gebruikt om het wagenpark energieneutraal te maken of het pand. Naast de zonnestroom installatie kunnen we ook EV oplaadpunten en energieopslag voor u verzorgen. Ons doel; gezamenlijk de energietransitie versnellen. 

StroomOpgewekt; zonne-energie voor iedereen!

Om het overzichtelijk te houden, zijn al onze activiteiten met betrekking tot zonnepanelen op reguliere daken ondergebracht bij onze dochteronderneming StroomOpgewekt. Het is onze persoonlijke missie om te verduurzamen en zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen en bedrijven beschikbaar te maken.  

StroomOpgewekt voldoet aan een scala van kwaliteitsregelingen, heeft eigen montageteams die bestaan uit opgeleid personeel en beschikt over professioneel materieel. Wij zijn InstallQ gecertificeerd en weten wat we doen. Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van deze onafhankelijke stichting waaraan wij ons conformeren. Niet onbelangrijk in deze snel veranderende wereld.

Gratis dakscan

Doe de gratis zonnepanelencheck en bekijk hoeveel u kunt besparen.

Wilt u meer informatie?

Bezoek onze website StroomOpgewekt, www.stroomopgewekt.nl

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?