Solar carport, parkeerterrein met zonnepanelen

Een solar carport benadrukt de duurzame ambities van een bedrijf en vergroot het parkeercomfort. InfraMarks biedt solar carports in standaard afmetingen en maatwerk. De opgewekte stroom kan rechtstreeks gebruikt worden in een naastgelegen gebouw, voor het opladen van elektrische auto’s, opgeslagen in een batterij of worden teruggeleverd aan het stroomnet. InfraMarks ontwerpt, bouwt en realiseert solar carports. We kunnen daarnaast ondersteunen bij het vergunningstraject en een financiering. 

Solar parking voor iedere locatie

De A+ serie solar carports zijn ideaal voor bedrijven en particulieren die het parkeercomfort willen verhogen. Een carport met zonnepanelen is een goed alternatief voor zonnepanelen op daken. De A+ solar carport zijn leverbaar in 3 standaard afmetingen en kunnen op maat gemaakt worden. Door de hoge energieprijzen is het momenteel erg interessant om een solar carport te realiseren. Daarnaast bent u niet meer afhankelijk van een energiemaatschappijen. Al in een vroeg stadium kunnen we een berekening maken van de energieopbrengst en de investering.

Koop of lease? U bepaalt!

Naast de mogelijkheid om de solar parking aan te schaffen bieden we ook een leaseovereenkomst. We werken met verschillende financieringspartners, zodat we altijd een goed voorstel kunnen doen. 

Om alle mogelijkheden van een solar carport of solar parking goed toe te lichten hebben we een website speciaal voor solar carports.

Op de website: www.solar-parking.nl vind u alle relevante informatie over subsidies, financiering en de diverse mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u foto's of een tekening van de beoogde locatie? Upload deze dan hier.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?