Solar carport, parkeerterrein met zonnepanelen

Een solar carport benadrukt de duurzame ambities van een gemeente of bedrijf, vergroot het parkeercomfort en voorziet in uw eigen duurzame energie. Voor parkeerterreinen biedt InfraMarks solar parkings compleet overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. De opgewekte stroom kan rechtstreeks worden gebruikt voor uw pand, voor het opladen van elektrische auto’s, opgeslagen in een batterij of worden teruggeleverd aan het stroomnet. InfraMarks is uw partner voor het gehele traject; van de onderzoeksfase en het ontwerp, tot de realisatie van uw solar carport.

Solar parking voor iedere locatie

Onze solar carports zijn leverbaar in verschillende modellen. Afhankelijk van uw wensen en het budget bekijken we welk type solar carport het best geschikt is voor uw parkeerterrein. Door de hoge energieprijzen is het momenteel erg interessant om een solar carport te realiseren. Daarnaast bent u niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen. Al in een vroeg stadium kunnen we een berekening maken van de energieopbrengst en de investering. Naast koop bieden we onze klanten ook een lease constructie waardoor we in sommige gevallen de solar carport ‘gratis’ kunt realiseren. 

Kenmerken solar carports

– Lange spanwijdte tot 15 meter
– Verschillende modellen leverbaar
– Glas-Glas zonnepanelen of standaard PV panelen
– Geïntegreerde omvormers
– Verborgen waterafvoer
– Oneindig koppelbaar
– Biedt een comfortabel overdekte parkeervoorziening
– Verhoogt uw duurzaamheidsimago

Ontwerp – engineering – realisatie

InfraMarks is uw partner voor het gehele traject; van de onderzoeksfase en het ontwerp, tot de realisatie en het onderhoud van uw solar parking. Wij faciliteren samenwerkingen met energiemaatschappijen, doen onderzoek naar de beschikbare subsidieregelingen en bekijken de mogelijkheden m.b.t. financiering, huur, koop of lease constructies voor de aanschaf van uw solar carport. Daarnaast ondersteunen we u bij de eventueel benodigde vergunningen. Afhankelijk van uw wensen, ruimte en budget maken we een designvoorstel en bijhorende kostenindicatie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u foto's of een tekening van de beoogde locatie? Upload deze dan hier.

  Wilt u meer informatie?

  Download de brochure of neem contact met ons op.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?