Parkeerterrein met dubbelfunctie door zonnepanelen

Een solar carport benadrukt de duurzame ambities van een gemeente of bedrijf, vergroot het parkeercomfort en versnelt de energietransitie. Voor parkeerterreinen biedt InfraMarks solar parkings compleet overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. De opgewekte stroom kan rechtstreeks worden gebruikt voor uw pand, voor het opladen van elektrische auto’s of worden teruggeleverd aan het net.

Solar parking voor iedere locatie

Onze solar carports zijn leverbaar in verschillende situeringen en modellen. Afhankelijk van de positionering ten opzichte van de zon (noord-oost-zuid-west oriëntatie), hebben wij carports die het optimale energierendement uit de locatie behalen. Door middel van een quick scan maken wij een berekening van de investering en de energieopbrengst op de langere termijn.  

Kenmerken solar carports

– Lange spanwijdte tot 15 meter
– Glas-Glas zonnepanelen of standaard PV panelen
– Geïntegreerde omvormer
– Verborgen waterafvoer
– Oneindig koppelbaar
– Biedt een comfortabel overdekte parkeervoorziening
– Verhoog uw duurzaamheidsimago

Ontwerp – engineering – realisatie

InfraMarks is uw partner voor het gehele traject; van de onderzoeksfase en het ontwerp, tot de realisatie en het onderhoud van uw solar parking. Wij faciliteren samenwerkingen met energiemaatschappijen, doen onderzoek naar de beschikbare subsidieregelingen en bekijken de mogelijkheden m.b.t. financiering, huur, koop of lease constructies voor de aanschaf van uw solar carport. Daarnaast ondersteunen we u bij de eventueel benodigde vergunningen. Afhankelijk van uw wensen, ruimte en budget maken we een designvoorstel en bijhorende kostenindicatie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Heeft u foto's of een tekening van de beoogde locatie? Upload deze dan hier.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.