Solar carport met zonnepanelen

Overweegt u de aanschaf van een carport bij uw woning of bedrijf? Een solar carport met zonnepanelen als dak is een fraaie en duurzame oplossing. Wellicht wilt u geen zonnepanelen op uw dak of heeft u geen ruimte voor zonnepanelen. Een carport met zonnepanelen levert dubbel voordeel op. Naast gratis energie heeft u een fraaie overkapping voor uw auto’s of motoren. Onze solar carports munten uit in het hoge rendement, het mooie design en het gebruik van hoogwaardige materialen. De solar carport beschermt uw auto tegen zon, regen en andere weersomstandigheden. De opgewekte stroom kan worden teruggeleverd aan uw elektriciteitsnet, naar een oplaadpunt voor een hybride of elektrische auto of naar uw batterijopslagsysteem. Tevens zal een solar carport bijdragen aan een hogere waarde van uw pand of woning.

solar carport met zonnepanelen

Solar carport met zonnepanelen voor woningen

InfraMarks levert voor woningen standaard solar caports in verschillende afmetingen. Groot voordeel van de standaard solar carports is dat deze makkelijk te plaatsen zijn en in aanschaf relatief goedkoop in tegenstelling tot custom made solar carports. Afhankelijk van de wensen en het budget kan de solar carport geleverd worden met LED verlichting en een oplaadpunt voor auto’s. Daarnaast kan de solar carport geleverd worden in iedere RAL kleur. Heeft u liever een unieke carport? Afhankelijk van uw wensen en budget ontwerpen en bouwen we solar carports afgestemd op uw situatie en wensen. Van eenvoudige uitvoeringen tot exclusieve modellen, voor één of meerdere auto’s met opties zoals een elektrisch oplaadpunt, LED verlichting en zijwanden. Vrijstaand of aan de gevel gemonteerd? Voor elke situatie kunnen we een solar carport ontwerpen.

Solar carport met zonnepanelen voor bedrijven

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, constructie en design kunnen we voor bedrijven diverse soorten carports leveren. Naast de custom made solar carport voor bedrijven hebben we ook een standaard modules die eenvoudig zijn uit te breiden. Onze duurzame solar carports beschikken over een geïntegreerd systeem voor de zonnepanelen, de bijbehorende kabels en de hemelwaterafvoer. Zo ontstaat een naadloze overgang van het frame naar de panelen. Voor parkeerterreinen bij bedrijven of winkelcentra maken we compleet overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. Dit betekent comfort voor uw medewerkers en klanten en voordelige energie voor uw bedrijf of winkel.

Subsidies en regelgeving

Afhankelijk van het ontwerp geldt voor het plaatsen van een solar carport per gemeente verschillende regels m.b.t. een vergunning. Onze standaard solar carports zijn niet vergunningsplichtig wat inhoudt dat u geen vergunning bij de gemeente hoeft aan te vragen. Ook zijn er gunstige subsidieregelingen in Nederland voor de aanschaf van solar carports. Voor meer informatie kunt u onderstaande website links bekijken of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Heeft u een foto of tekening? Upload deze dan hier, zodat we een goed beeld hebben van de situatie.