Solar carport met zonnepanelen

Overweegt u de aanschaf van een carport bij uw woning of bedrijf? Een solar carport met zonnepanelen als dak is een fraaie en duurzame oplossing. Wellicht wilt u geen zonnepanelen op uw dak of heeft u geen ruimte voor zonnepanelen. Een carport met zonnepanelen levert dubbel voordeel op. Naast gratis energie heeft u een fraaie overkapping voor uw auto’s of motoren. Onze solar carports munten uit in het hoge rendement, het mooie design en het gebruik van hoogwaardige materialen. De opgewekte stroom kan worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet of naar een accuopslagsysteem.

solar carport met zonnepanelen

Solar carport met zonnepanelen voor woningen

InfraMarks levert voor woningen standaard solar caports in 4 verschillende afmetingen. Groot voordeel van de standaard solar carports is dat deze makkelijk te plaatsen zijn en in aanschaf relatief goedkoop in tegenstelling tot op maat gemaakte solar carports. De solar carport kan geleverd worden met LED verlichtingen en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Daarnaast kan de solar carport geleverd worden in iedere RAL kleur. Heeft u liever een unieke carport? Afhankelijk van uw wensen en budget ontwerpen en bouwen we maatwerk solar carports afgestemd op uw situatie en wensen. Van eenvoudige uitvoeringen tot exclusieve modellen, voor één of meerdere auto’s.

Solar parking voor bedrijven en overheden

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, constructie en design kunnen we voor bedrijven en overheden diverse oplossingen bieden. Naast onze standaard carports voor bij woonhuizen leveren we ook een aantal standaard solar parkings die eenvoudig zijn op te schalen. Voor parkeerterreinen bij bedrijven of winkelcentra maken we compleet overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. Dit betekent een duurzame uitstraling en comfort voor uw medewerkers en klanten.

Subsidies en regelgeving

Afhankelijk van het ontwerp geldt voor het plaatsen van een solar carport per gemeente verschillende regels m.b.t. een vergunning. Onze standaard solar carports zijn niet vergunningsplichtig wat inhoudt dat u geen vergunning bij de gemeente hoeft aan te vragen. Ook zijn er gunstige subsidieregelingen in Nederland voor de aanschaf van solar carports. Voor meer informatie kunt u onderstaande website links bekijken of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Heeft u foto's of tekeningen waar de solar carport(s) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.