Solar80LED

Solar wegdekverlichting voor fietspaden

Eén van de functies waarvoor de Solar80LED wordt toegepast is het zichtbaar maken van het verloop van de weg bij duisternis of voor het accentueren van gevaarlijke bochten op fietspaden. Op zulke wegvakken, waar extra maatregelen noodzakelijk zijn voor de geleiding van verkeer, is onze actieve markering ‘ Solar80LED ’ de oplossing! 

In tegenstelling tot traditionele verlichting geeft solar wegdekverlichting geen lichthinder, kost het geen energie en is de installatie zeer efficiënt aangezien er geen kostbare bekabeling gerealiseerd hoeft te worden. De Solar80LED is een 100% solar wegdekreflector zonder elektrische aansluiting die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in West-Europese landen waar de hoeveelheid zonlicht minder is dan in de zuidelijke landen.

Meer zicht met minder licht!

De Solar80LED is waterdicht (IP68), CE-gecertificeerd en kan behalve horizontaal ook verticaal worden aangebracht. Omdat de Solar80LED wordt ingeboord en verlijmd in asfalt of beton zal deze, in tegenstelling tot het plakken van reflectoren niet loskomen door weersomstandigheden of verkeer.

De Solar80LED kan geleverd worden met of zonder behuizing en is leverbaar in constant brandend of knipperend mét automatische lichtsensor en is ideaal voor;

  • Markeren van onverlichte voet- en fietspaden
  •  Accentueren van gevaarlijke bochten op fietspaden
  • Zichtbaar maken van obstakels in fietspaden
  • Tevens geschikt voor wandel- en aanlegsteigers 

Download folder

Download en bekijk de brochure

Technische specificaties

Offerte aanvragen

Uitgelicht project

Duurzame wegdekverlichting Spoorpad in Pijnacker-Nootdorp

In opdracht van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp plaatste InfraMarks op het Spoorpad, een onverlicht fietspad langs het tracé van de Randstadrail, wegdekverlichting die werkt op zonne-energie.

De zogeheten ‘solar wegdekreflectoren’ (actieve markering) geven de fietsers ’s avonds en ’s nachts zicht op de weg, zonder dat er lichtmasten en elektriciteitskabels aan te pas komen.

Lees verder…