Smart JOP

Het Jongeren ontmoetingspunt van nu

Helaas veroorzaken groepen jongeren regelmatig overlast door samenscholing en vernielingen in o.a. woonwijken en winkelcentra. Dit is erg vervelend voor de mensen uit de buurt. Anderzijds willen we de jeugd de ruimte geven om naar buiten te gaan, samen te komen en bij te praten. Met de Smart JOP behoren overlast gevende (hang)jongeren tot de verleden tijd. De JOP is leverbaar met en zonder Smart functies. En kan daarnaast uitgevoerd worden met wanden. 

Outdoor ontmoetingsplek met WiFi en oplaadpunten

Speciaal voor gemeenten ontwikkelde InfraMarks een innovatief en duurzaam outdoor ontmoetingspunt met meerdere functies, zoals 4G WiFi, USB stopcontacten, draadloos opladen van mobiele telefoons en verlichting. U kunt de jeugd zelf sturen door te faciliteren. Het kwalitatief hoogwaardige ontmoetingspunt is een perfecte zitplek voor jongeren en wordt geplaatst op een door u gekozen locatie. Dit betekent voor de jeugd een groot plezier en geen ‘gehang’ meer op plekken die daarvoor niet geschikt zijn. 

De Smart JOP is erg aantrekkelijk voor jongeren omdat deze inspeelt op de hedendaagse behoeften. Het grote voordeel van het Smart jongerenontmoetingspunt is dat deze geheel standalone is, waardoor er geen bekabeling gelegd hoeft te worden. 

Download folder

Bekijk en download de folder

Kenmerken

Offerte aanvragen

Jongeren ontmoetingspunt
Uitgelicht project

Gemeente Nieuwegein neemt achtste Smart JOP in gebruik

In opdracht van de gemeente Nieuwegein hebben we 8 Smart JOP’s geleverd en geplaatst. De gemeente heeft een pilot gehouden van 1 jaar om de bevindingen van de jongeren te horen en om te ervaren of er veel vandalisme aan de JOP wordt gepleegd.

Na de succesvolle pilot heeft de gemeente Nieuwegein nog 7 locaties voorzien van een Smart JOP. De JOP’s worden veelvuldig gebruikt en zijn een welkome aanvulling in de openbare ruimte en er komen er steeds meer bij. Door periodiek onderhoud blijven de JOP’s in goede conditie.

Lees verder wat ook de jongeren in de gemeente Arnhem van de Smart JOP vinden.