Smart jongerenontmoetingspunt

Helaas veroorzaken groepen jongeren regelmatig overlast door samenscholing en vernielingen in o.a. woonwijken en winkelcentra. Dit is erg vervelend voor de mensen uit de buurt. Anderzijds willen we de jeugd de ruimte geven om naar buiten te gaan, samen te komen en bij te praten.

Met de Smart JOP behoren overlast gevende (hang)jongeren tot de verleden tijd. Speciaal voor gemeenten ontwikkelde InfraMarks een innovatief en duurzaam outdoor ontmoetingspunt met meerdere functies, zoals 4G WiFi, USB stopcontacten, draadloos opladen van mobiele telefoons en muziek uit speakers via Bluetooth.

Geheel standalone en werkend op 100% zonne-energie

Smart jongerenontmoetingspunt

Het grote voordeel van de Smart JOP is dat deze geheel standalone is. U kunt de jeugd zelf sturen door te faciliteren. Het kwalitatief hoogwaardige ontmoetingspunt is een perfecte zitplek voor jongeren en wordt geplaatst op een door u gekozen locatie. Dit betekent voor de jeugd een groot plezier en geen ‘gehang’ meer op plekken die daarvoor niet geschikt zijn. Ook omwonenden zullen erg verheugd zijn met dit nieuwe ontmoetingspunt.

Kenmerken Smart JOP

  • Outdoor ontmoetingspunt voor jongeren met zitplekken
  • Meerdere smart functies zoals WiFi, draadloos QI opladen en muziek via Bluetooth
  • Geheel standalone en werkend op 100% zonne-energie
  • Stuurt jeugd door te faciliteren op slim gekozen plek; jongeren blij, omwonenden blij

Outdoor ontmoetingsplek met WiFi hotspot

De Smart JOP is zeer aantrekkelijk voor jongeren omdat deze inspeelt op meerdere hedendaagse behoeften. Het ontmoetingspunt biedt een razendsnelle 4G WiFi verbinding, USB-aansluitingen, draadloos opladen van mobiele telefonie en muziek uit speakers via Bluetooth.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag een offerte aan onderaan deze pagina.

  • Heeft u foto's of tekeningen waar de Smart JOP(S) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.