Het Jongeren ontmoetingspunt van nu

Helaas veroorzaken groepen jongeren regelmatig overlast door samenscholing en vernielingen in o.a. woonwijken en winkelcentra. Dit is erg vervelend voor de mensen uit de buurt. Anderzijds willen we de jeugd de ruimte geven om naar buiten te gaan, samen te komen en bij te praten. Met de Smart JOP behoren overlast gevende (hang)jongeren tot de verleden tijd. De JOP is leverbaar met en zonder Smart functies. En als optie met of zonder wanden.

Outdoor ontmoetingsplek met WiFi en oplaadpunten

Speciaal voor gemeenten ontwikkelde InfraMarks een innovatief en duurzaam outdoor ontmoetingspunt met meerdere functies, zoals 4G WiFi, USB stopcontacten, draadloos opladen van mobiele telefoons en verlichting. U kunt de jeugd zelf sturen door te faciliteren. Het kwalitatief hoogwaardige ontmoetingspunt is een perfecte zitplek voor jongeren en wordt geplaatst op een door u gekozen locatie. Dit betekent voor de jeugd een groot plezier en geen ‘gehang’ meer op plekken die daarvoor niet geschikt zijn.

Unieke kenmerken:

De Smart JOP is erg aantrekkelijk voor jongeren omdat deze inspeelt op de hedendaagse behoeften. Het grote voordeel van het Smart jongerenontmoetingspunt is dat deze geheel standalone is, waardoor er geen bekabeling gelegd hoeft te worden. 

– Outdoor ontmoetingspunt met zitplekken.
– Meerdere smart functies zoals WiFi, USB aansluitingen en draadloos QI opladen.
– Geheel standalone en werkend op 100% zonne-energie.
– Stuurt jeugd door te faciliteren op slim gekozen plek; jongeren blij, omwonenden blij.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de Smart JOP(S) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?