Referentieprojecten

Bekijk en lees meer over onze uitgelichte projecten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wegdekverlichting voor wegversmallingen

Op verschillende wegversmallingen in de gemeente Koggenland hebben we wederom Solar wegdekverlichting SV2 40ton geïnstalleerd. De LED’s knipperen zodra het donker wordt.

Lees meer over dit project…

E-bike oplaadpunten Lingewaard

De gemeente Lingewaard investeert met de installatie van zeven stuks Solar E-bike oplaadpunten in duurzaamheid en stimuleert het fietsgebruik onder bewoners.

Lees meer over dit project…

LED verkeersbord gemeente Veenendaal

Net voorbij een viaduct in de gemeente Veenendaal, waar steevast te hard werd gereden, hebben we LED verkeersbord op zonne-energie met de tekst ‘U rijdt te snel’ geplaatst.

Lees meer over dit project…

Verhuur terreinverlichting Enschede

Op een groot parkeerterrein hebben we tijdelijke mobiele Solar lichtmasten geplaatst. De reden van deze spoedaanvraag was dat de kabels van de definitieve verlichting nog niet gereed zijn.

Lees meer over dit project…

Solar Parking voor Europese Commissie

InfraMarks heeft een Solar carport bij de Europese Commissie geplaatst. Vanwege veiligheidsvoorschriften op locatie zijn er alleen foto’s ter illustratie beschikbaar. Uiteraard wel meer informatie.

Lees meer over dit project…

Solar lichtmasten Boskalis

In de haven van Vlaardingen hebben we Solar lichtmasten in opdracht van Boskalis mogen leveren en plaatsen. De verlichting is op maat geproduceerd en ook hier weer 100% energieneutraal en standalone.

Lees meer over dit project…

zonnelichtmast

Tijdelijke Solar lichtmasten woonwijk

In een woonwijk in de gemeente Hoeksche Waard is tijdelijk en mobiele verlichting op zonne-energie geplaatst. De aanleg van de benodigde kabels was nog niet voorzien, waardoor de snel geplaatste solar straatverlichting uitkomst en een verhoogd veiligheidsgevoel biedt.

Lees meer over dit project…

Tijdelijke lichtmast nieuwbouw

Dynamische LED borden Amsterdam

In de binnenstad van de Gemeente Amsterdam hebben we dynamische LED verkeersborden geleverd en geplaatst. De verkeersborden tonen op verschillende tijden vooraf ingestelde verboden en geboden. Het systeem is 24/7 te monitoren op afstand.

Lees meer over dit project…

Dynamisch verkeersbord emissie-zone

Solar verlichting voor Emmaus België

Voor Emmaus, de gezondheids- en welzijnszorg organisatie van België, hebben we verschillende typen verlichting op zonne-energie geplaatst. Er is een combinatie van dynamische verlichting en lichtmasten toegepast, waardoor het parkeerterrein goed verlicht wordt en er op de wandelpaden een stroom van licht ontstaat dat de gebruiker volgt.

ROC Amsterdam Solar picknick set

Een Solar picknick set in de kleur rood, geheel in de huisstijl van het ROC College, is geplaatst bij de MBO in Amsterdam. De studenten maken veel gebruik van het straatmeubilair om hun laptop op te laden en te werken aan gezamenlijke opdracht en huiswerk. De set is voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel en energieopslagsysteem.

ProRail treinstation solar lichtmasten

Station Blerick heeft als eerste station in Nederland solar lichtmasten. InfraMarks mocht deze leveren en plaatsen. “Dat is niet alleen duurzaam, het scheelt de aanleg van elektriciteitskabels”. Aldus ProRail.

Lees meer over dit project…

Mobiele lichtmast treinstation

Lichtmasten voor Gemeente Amsterdam

In opdracht van de gemeente Amsterdam hebben we voor een groot project lichtmasten mogen leveren en plaatsen. De zonnelichtmasten zorgen ook in de donkere maanden voor voldoende verlichting van het buitengebied.

Lees meer over dit project…

Nieuwegein heeft Smart JOP

In de gemeente Nieuwegein zijn de jongeren zeer enthousiast over ‘hun’ met zonnepanelen overdekte Smart Jongerenontmoetingspunt. Ze maken gebruik van gratis WiFi, USB-aansluitingen en draadloos laden van mobiele telefoons. De JOP is een fijne ontmoetingsplek voor jeugd uit de buurt geworden.

Openbare verlichting in nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk in de gemeente Zelhem (Provincie Gelderland) staan sinds kort Solar lichtmasten van InfraMarks. De straatverlichting voor deze nieuwe wijk werd in samenspraak met bewoners aangeschaft voor plaatsing op het gemeenschappelijke parkeerterrein.

Solar lichtmast nieuwbouw

Oversteekplaats verlichting Vliegbasis Woensdrecht

Een foto van werk in uitvoering waarbij we bezig zijn met het installeren van bedrade wegdekverlichting en snelheidsdisplay, voor het verhogen van de verkeersveiligheid op de vliegbasis van de Koninklijke Luchtmacht.

Lees meer over dit project…

Vliegbasis Woensdrecht

Innovatieve E-bike stallingen PZH

Samen met de Provincie Zuid Holland hebben wij voor gemeenten 10 solar fietsenstallingen voor E-bikes mogen ontwikkelen en produceren. In de stalling kan men de e-bike veilig stallen en opladen. Dat gebeurt energieneutraal, door middel van zonnepanelen op de fietsenstalling.

Lees meer over dit project…

Ebike stalling Zuid Holland

Veilig oversteken in Gemeente Nijkerk

In de gemeente Nijkerk hebben we twaalf zebrapaden en kruispunten voorzien van het InfraMarks CrossRoad oversteeksysteem, waardoor weggebruikers veiliger kunnen oversteken.

Lees meer over dit project…

Kinderen oversteekplaats

Detectie en verlichting gemeente Schiedam

Op de Overschieseweg in Schiedam hebben we oversteekplaatsen voorzien van InfraMarks’ CrossRoad. In deze gemeente biedt het systeem een optimale combinatie van solar en bedrade wegdekverlichting.

Lees meer over dit project…

Wegdekverlichting

E-bike oplaadpunten voor BAM

De fietslaadpaal CL-C (compleet) werd door ons geleverd aan de BAM voor plaatsing in het hoge Noorden. Het E-bike oplaadpunt werkt geheel op zonne-energie en heeft 4 stopcontacten.

Lees meer over dit project…

E-bike oplaadpunt zonne-energie

Solar Tree bij fietsviaduct te Den Haag

In opdracht van Dura Vermeer mochten we voor de Gemeente Den Haag een Solar Tree leveren en plaatsen. De ‘Zonneboom’ levert de energie aan het stroomnet en verlicht hiermee de brug.

Lees meer over dit project…

Zonneboom Ypenburg Den Haag

Verlichting op zonne-energie

Om de hondenuitplaats aan de Beljaartlaan in de Gemeente Dongen duurzaam te voorzien van tijdelijke verlichting, zijn er solar lichtmasten van InfraMarks geplaatst.

Lees meer over dit project…

Aannemers kiezen voor Solar terreinverlichting

De afgelopen maanden heeft InfraMarks voor diverse grote aannemers Solar lichtmasten geleverd voor op het terrein of bouwplaats. Het voordeel is dat de verlichting mobiel, duurzaam en geheel standalone is. 

Lees meer over dit project…

Mobiele lichtmasten Mammoet

Wegdekverlichting Gemeente Roosendaal

Wij hebben in opdracht van de gemeente Roosendaal de fietsroute langs de Nelson Mandelaweg voorzien van solar wegdekverlichting, met als voornaamste doel het verhogen van de verkeersveiligheid.

Lees meer over dit project…

Busabri van de RET wordt innovatieve ‘ABRI2020’

Recent hebben we een traditionele busabri van de RET veranderd in de duurzame ABRI2020 met zonnepanelen, sensoren en USB-aansluitingen. De ABRI2020 is in 2017 ontstaan uit het Slim OV-idee van de MRDH, waarvoor InfraMarks de vakjuryprijs ontving.

Lees meer over dit project…

Abri2020 RET

Solar fietsenstalling voor scholieren

Veel scholieren hebben een elektrische fiets. InfraMarks plaatste een solar fietsenstalling bij een middelbare school. De opgewekte energie wordt gebruikt voor het opladen van elektrische fietsen en het restant leveren we aan de school.

Lees meer over dit project…

Elektrische fiets opladen fietsenstalling

JOP verlichten met Solar Lichtmast

Voor het makkelijk en effectief verlichten van een Jongeren Ontmoetings Punt (JOP) in de gemeente Landsmeer, hebben wij een Solar Lichtmast met antiklimbeugel en tijdschakelaar geplaatst.  

Lees meer over dit project…

Fietslaadpalen Openbare Ruimte Gemeente Vaals

In de zuidelijke Gemeente Vaals hebben we een aantal E-bike oplaadpunten CL-N (netstroom) en CL-S (solar) geplaatst. Beide typen laden zeer snel en veilig elektrische fietsen in de buitenruimte op.   

Lees meer over dit project…

Netstroom fietslaadpalen voor sportcentrum België

In opdracht van de Belgische Gemeente Heist op den Berg installeerden we bij Sportoase De Lo meerdere oplaadpalen voor elektrische fietsen.  De e-bike oplaadpunten zijn aangesloten op het stroomnet en geven per paal elektriciteit aan vier fietsen tegelijk.

Lees meer over dit project…

Fiets opladen stalling

WiFi4EU Solar zitbank Bergschenhoek

Voor de Gemeente Lansingerland plaatsten wij in het kader van WiFi4EU een Solar zitbank op de Boterdorpseweg in Bergschenhoek. De jeugd is er weer reuze blij mee. Sit, surf en relax.

Lees meer over dit project…

Smart solar statafel voor middelbare school

De nieuwste InfraMarks Smart solar statafel hebben wij mogen leveren en plaatsen bij een middelbare school in Amstelveen. WiFi, USB-poorten en draadloos oplaadpunten geven de scholieren veel comfort tijdens het buiten zijn.

Eerste Smart JOP staat in de Gemeente Arnhem

InfraMarks ontwikkelde een innovatief en duurzaam outdoor ontmoetingspunt met meerdere eigentijdse functies, zoals 4G WiFi, USB stopcontacten, draadloos opladen van mobiele telefoons en muziek uit speakers via Bluetooth. De primeur van de Smart JOP ging naar de Gemeente Arnhem.

Lees meer over dit project…

Jongeren Ontmoetings Punt Arnhem

4G WiFi hotspot in Barendrecht

Voor de InfraMarks WiFi hotspot is geen aansluiting op het reguliere stroomnet en internetkabel meer nodig. Gemeente Barendrecht: “Een leuk detail én mooi voordeel is dat deze 4G wifi-paal op zonne-energie werkt. Voor het plaatsen van de wifi-paal is geen vergunning vereist.“

Lees meer over dit project…

WiFi Hotspot Barendrecht

Elf fietslaadpalen voor gemeente Het Hogeland

Op 11 unieke locaties in de gemeente Het Hogeland plaatsten wij onlangs meerdere E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. Met de InfraMarks laadpalen worden elektrische fietsen snel, duurzaam en veilig opgeladen.

Lees meer over dit project…

E-bike oplaadpunt CL-S Eemsmond

Oversteekdetectie voor distributiecentrum Prologis

Prologis koos voor hun distributieterrein in Venlo voor CrossRoad oversteekdetectie van InfraMarks. CrossRoad zorgt voor een veilige oversteekplaats door de detectie van weggebruikers en het oplichten van wegdekverlichting.

Lees meer over dit project…

Oversteekdetectie CrossRoad

Tijdelijk een Snelheidsdisplay huren?

Wordt er te hard gereden? Wilt u weten hoeveel auto’s er passeren? Heeft u inzicht in het weggebruik en de verkeersveiligheid nodig? Wij bieden snelheidsborden op zonne-energie voor de verhuur aan.

Lees meer over dit project…

Enthousiast over installatie solar zitbanken

Vaak mogen wij positieve reacties over onze producten ontvangen. En dit keer ook over onze monteurs. “Complimenten voor het geleverde werk. De heren waren uiterst vriendelijk en vakbekwaam!”, aldus onze opdrachtgever van Noorderpoort.

Lees meer over dit project…

solar zitbank straatmeubilair

Wederom Solar zitbanken voor Noorderpoort

Vanwege het succes en enthousiasme van studenten, mochten we aan ROC Noorderpoort wederom Solar zitbanken leveren die (draadloos) opladen van telefoons bieden.  

Lees meer over dit project…

Solar zitbank school

SOLAR80LED wegdekverlichting voor VvE

Voor een Vereniging van Eigenaren mochten wij de wegdekverlichting SOLAR80LED leveren, voor het verlichten van een houten steiger van een complex in Krimpen aan de IJssel. Bekijk de mooie foto’s bij dag en nacht.

Lees meer over dit project…

wegdekverlichting houten steiger

E-Bike oplaadpunt in fietsenstalling VSR

In opdracht van Van Sillevoldt Rice (VSR), plaatsten wij een E-Bike oplaadpunt op zonne-energie in de fietsenstalling van het bedrijf. Het zonnepaneel plaatsten wij net daarbuiten.

Lees meer over dit project…

Fietslaadpaal-zonnepaneel_web

Zesde solar zitbank voor Gemeente Zaanstad

In samenspraak met de jeugd uit de buurt heeft de Gemeente Zaanstad besloten waar de solar zitbanken met WiFi door ons geplaatst mochten werden.

Lees meer over dit project…

zitbank jongeren ontmoetingsplek

JOP in Vleuten voorzien van WiFi-hotspot

De Jongeren Ontmoetingsplek bij skatebaan De Tol in Vleuten heeft een InfraMarks WiFi-hotspot gekregen. De outdoor hotspot werkt volledig op zonne-energie en heeft een razendsnelle 4G internetverbinding.

Lees meer over dit project…

WiFi Hotspot openbare ruimte

Solar tree verduurzaamt kinderspeelplek

Omdat de Gemeente Loon op Zand haar steentje wil bijdragen aan de klimaatdoelstellingen realiseerde zij een duurzame speelplek. InfraMarks plaatste er een Solar Tree.

Lees meer over dit project…

solar tree loon op zand inframarks

Snelheidsdisplays op zonne-energie voor bedrijventerrein

Op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk werd regelmatig te hard gereden. Door het inzetten van snelheidsdisplays zijn weggebruikers zich bewust van hun snelheid en wordt het correcte rijgedrag bevordert.

Lees meer over dit project…

Snelheidsdisplay dank u bedrijventerrein

InfraMarks E-bike oplaadpunt goes USA

In opdracht van de Amerikaanse Ambassade te Den Haag plaatsen wij een E-bike oplaadpunt. Met het E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van de elektrische fiets, scooter of scootmobiel op te laden.

E-bike oplaadpunt

Gemeente Boxmeer start proef met solar lichtmasten

De Gemeente Boxmeer experimenteert met duurzame verlichting. Op de zeer donkere Makkenweg, tussen Vierlingsbeek en Holthees, hebben we onlangs vier lichtmasten op zonne-energie geplaatst. Het daglicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s.

Lees meer over dit project

zonne-energie lichtmast

Solar picknick set voor de Universiteit Leiden

In het hart van Den Haag bevindt zich de levendige Campus Den Haag van de Universiteit Leiden, welke steeds meer opleidingen biedt en het studentenleven met de stad verbindt. In de binnentuin van de Wijnhaven hebben wij een solar picknick set geplaatst.

Lees meer over dit project..

Picknicktafel opladen

Gemeente Landsmeer Solar Picknick tafel

In de buitenlucht aan het werk in het Sportpark te Landsmeer, dat kan voortaan. Wij plaatsten daar een solar picknicktafel met internet, twee draadloze opladers en vier usb-opladers. Bewoners zijn ervan overtuigd dat het een succes gaat worden. De pers filmde de eerste gebruikers en vroeg naar hun ervaring.

Lees meer over dit project…

solar picknickset landsmeer

Zichtbare oversteekplaatsen in Gemeente Groningen

Wij hebben diverse oversteken in Groningen voorzien van wegdekverlichting (bedraad en solar), met als doel deze zichtbaarder te maken. Uit de grootschalige evaluatie blijkt dat automobilisten, voetgangers e.a. de effectiviteit hoog waarderen.

Lees meer over dit project…

zebra led verlichting

Solar zitbanken Hogeschool en Universiteit Amsterdam

Wie op de campus van de HvA en UvA op een bankje wilt studeren of even bij wilt komen, kan daar voortaan gebruikmaken van de solar zitbanken.

Lees meer over dit project…

Solar bench Amsterdam

Mobiele straatverlichting in Ingelmunster (België)

In België leverden we tijdelijke en duurzame straatverlichting bij de herinrichting van een weg. Bij dit project werden de accu’s in een bovengrondse kast geplaatst.

Lees meer over dit project…

ingelmunster mobiele lichtmast

Vleermuisvriendelijke lichtmasten Natuurmonumenten

In opdracht van Staatsbosbeheer plaatsten wij lichtmasten op zonne-energie in het Waterloopbos in Marknesse. De vleermuisvriendelijke LED verlichting in kleur amber geeft minimaal lichthinder door een slim dimprofiel.

Zonnelichtmast dubbel armatuur

Duurzame wegdekverlichting Spoorpad in Nootdorp

Beheerder van wegen en openbare verlichting in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp; “De wegdekverlichting is een prima alternatief voor conventionele straatverlichting die normaal niet op fietspaden in groengebieden wordt toegepast”.

Lees meer over dit project…

pijnacker nootdorp solar wegdekverlichting

Lichtmasten op zonne-energie voor Gemeente Den-Haag en Westland

Een fietspad in Madestein dat tot voor kort minder werd gebruikt, trekt weer steeds meer fietsers aan. Wij plaatsten er twintig solar lichtmasten waardoor het gevoel van veiligheid verhoogde.

Lees meer over dit project…

lichtmast-oorberlaan-denhaag

Vragen?

Heeft u vragen over deze projecten? Neem contact met ons op via [email protected] of bel 015-215 5791.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?