Uitgelichte projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en zien wat wij al gedaan hebben? Bekijk hieronder een aantal uitgelichte projecten.

Solar fietsenstalling voor scholieren

Veel scholieren hebben een elektrische fiets. InfraMarks plaatste een solar fietsenstalling bij een middelbare school. De opgewekte energie wordt gebruikt voor het opladen van elektrische fietsen en het restant leveren we aan de school.

Lees meer over dit project…

Elektrische fiets opladen fietsenstalling

Enthousiast over installatie solar zitbanken

Vaak mogen wij positieve reacties over onze producten ontvangen. En dit keer ook over onze monteurs. “Complimenten voor het geleverde werk. De heren waren uiterst vriendelijk en vakbekwaam!”, aldus onze opdrachtgever van Noorderpoort.

Lees meer over dit project…

solar zitbank straatmeubilair

ProRail treinstation solar lichtmasten

Station Blerick heeft als eerste station in Nederland solar lichtmasten. InfraMarks mocht deze leveren en plaatsen. “Dat is niet alleen duurzaam, het scheelt de aanleg van elektriciteitskabels”. Aldus ProRail.

Lees meer over dit project…

Mobiele lichtmast treinstation

SOLAR80LED wegdekverlichting voor VvE

Voor een Vereniging van Eigenaren mochten wij de wegdekverlichting SOLAR80LED leveren, voor het verlichten van een houten steiger van een complex in Krimpen aan de IJssel. Bekijk de mooie foto’s bij dag en nacht.

Lees meer over dit project…

wegdekverlichting houten steiger

E-Bike oplaadpunt in fietsenstalling VSR

In opdracht van Van Sillevoldt Rice (VSR), plaatsten wij een E-Bike oplaadpunt op zonne-energie in de fietsenstalling van het bedrijf. Het zonnepaneel plaatsten wij net daarbuiten.

Lees meer over dit project…

Fietslaadpaal-zonnepaneel_web

Zesde solar zitbank voor Gemeente Zaanstad

In samenspraak met de jeugd uit de buurt heeft de Gemeente Zaanstad besloten waar de solar zitbanken met WiFi door ons geplaatst mochten werden.

Lees meer over dit project…

zitbank jongeren ontmoetingsplek

JOP in Vleuten voorzien van WiFi-hotspot

De Jongeren Ontmoetingsplek bij skatebaan De Tol in Vleuten heeft een InfraMarks WiFi-hotspot gekregen. De outdoor hotspot werkt volledig op zonne-energie en heeft een razendsnelle 4G internetverbinding.

Lees meer over dit project…

WiFi Hotspot openbare ruimte

Solar tree verduurzaamt kinderspeelplek

Omdat de Gemeente Loon op Zand haar steentje wil bijdragen aan de klimaatdoelstellingen realiseerde zij een duurzame speelplek. InfraMarks plaatste er een Solar Tree.

Lees meer over dit project…

solar tree loon op zand inframarks

Snelheidsdisplays op zonne-energie voor bedrijventerrein

Op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk werd regelmatig te hard gereden. Door het inzetten van snelheidsdisplays zijn weggebruikers zich bewust van hun snelheid en wordt het correcte rijgedrag bevordert.

Lees meer over dit project…

Snelheidsdisplay dank u bedrijventerrein

InfraMarks E-bike oplaadpunt goes USA

In opdracht van de Amerikaanse Ambassade te Den Haag plaatsen wij een E-bike oplaadpunt. Met het E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van de elektrische fiets, scooter of scootmobiel op te laden.

E-bike oplaadpunt

Gemeente Boxmeer start proef met solar lichtmasten

De Gemeente Boxmeer experimenteert met duurzame verlichting. Op de zeer donkere Makkenweg, tussen Vierlingsbeek en Holthees, hebben we onlangs vier lichtmasten op zonne-energie geplaatst. Het daglicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s.

Lees meer over dit project

zonne-energie lichtmast

Solar picknick set voor de Universiteit Leiden

In het hart van Den Haag bevindt zich de levendige Campus Den Haag van de Universiteit Leiden, welke steeds meer opleidingen biedt en het studentenleven met de stad verbindt. In de binnentuin van de Wijnhaven hebben wij een solar picknick set geplaatst.

Lees meer over dit project..

Picknicktafel opladen

Gemeente Landsmeer Solar Picknick tafel

In de buitenlucht aan het werk in het Sportpark te Landsmeer, dat kan voortaan. Wij plaatsten daar een solar picknicktafel met internet, twee draadloze opladers en vier usb-opladers. Bewoners zijn ervan overtuigd dat het een succes gaat worden. De pers filmde de eerste gebruikers en vroeg naar hun ervaring.

Lees meer over dit project…

solar picknickset landsmeer

Zichtbare oversteekplaatsen in Gemeente Groningen

Wij hebben diverse oversteken in Groningen voorzien van wegdekverlichting (bedraad en solar), met als doel deze zichtbaarder te maken. Uit de grootschalige evaluatie blijkt dat automobilisten, voetgangers e.a. de effectiviteit hoog waarderen.

Lees meer over dit project…

zebra led verlichting

Solar zitbanken Hogeschool en Universiteit Amsterdam

Wie op de campus van de HvA en UvA op een bankje wilt studeren of even bij wilt komen, kan daar voortaan gebruikmaken van de solar zitbanken.

Lees meer over dit project…

Solar bench Amsterdam

Mobiele straatverlichting in Ingelmunster (België)

In België leverden we tijdelijke en duurzame straatverlichting bij de herinrichting van een weg. Bij dit project werden de accu’s in een bovengrondse kast geplaatst.

Lees meer over dit project…

ingelmunster mobiele lichtmast

Vleermuisvriendelijke lichtmasten Natuurmonumenten

In opdracht van Staatsbosbeheer plaatsten wij lichtmasten op zonne-energie in het Waterloopbos in Marknesse. De vleermuisvriendelijke LED verlichting in kleur amber geeft minimaal lichthinder door een slim dimprofiel.

Zonnelichtmast dubbel armatuur

Duurzame wegdekverlichting Spoorpad in Nootdorp

Beheerder van wegen en openbare verlichting in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp; “De wegdekverlichting is een prima alternatief voor conventionele straatverlichting die normaal niet op fietspaden in groengebieden wordt toegepast”.

Lees meer over dit project…

pijnacker nootdorp solar wegdekverlichting

Lichtmasten op zonne-energie voor Gemeente Den-Haag en Westland

Een fietspad in Madestein dat tot voor kort minder werd gebruikt, trekt weer steeds meer fietsers aan. Wij plaatsten er twintig solar lichtmasten waardoor het gevoel van veiligheid verhoogde.

Lees meer over dit project…

lichtmast-oorberlaan-denhaag

Vragen?

Heeft u vragen over deze projecten? Neem contact met ons op via info@inframarks.nl of bel 015-215 5791.