Solar lichtmasten

Verlichting van de Openbare Ruimte met solar lichtmasten

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis over kunnen beschikken. Met InfraMarks solar lichtmasten maakt u daar handig gebruik van.

De lichtmasten op zonne-energie zijn voorzien van een hoogwaardig LED armatuur, zonnepaneel en grote accucapaciteit, zodat u ook in de winter verzekerd bent van een goede werking. Het “gratis” zonlicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s. 

Zonnelichtmast
Bloemendaalseweg lichtmast

SMD 2.0; De nieuwste generatie solar lichtmasten

Naast het duurzame karakter, is het economisch steeds aantrekkelijker om solar lichtmasten toe te passen in plaats van een bekabelde installatie aan te leggen. De SMD 2.0 solar lichtmasten zijn leverbaar in verschillende configuraties afhankelijk van hoeveel licht er nodig is. 

De lichtmasten zijn standaard uitgerust met een bewegingssensor e/o dimregime voor optimaal gebruiksgemak. De lichtmasten zijn leverbaar in 4, 6 en 8 meter met een lichtstroom tot 11500 lumen!

Wilt u bijdragen aan een beter milieu, kosten besparen en efficiënter werken? Kies voor duurzame verlichting met de SMD 2.0 solar lichtmasten. 

Download folder

Bekijk en download de folder van de SMD 2.0 Solar lichtmasten

Kenmerken

Offerte aanvragen

Lichtmast zonne-energie 's nachts
Uitgelicht project

Zonnelichtmasten voor Gemeente Amsterdam

Voor de gemeente Amsterdam hebben wij een interessant project mogen uitvoeren, waarbij we in een buitengebied onze Solar lichtmasten hebben geleverd en geplaatst. Er was geen stroomvoorziening aanwezig waardoor onze standalone zonnelichtmasten de uitkomst boden om het gebied te verlichten. InfraMarks’ Solar lichtmasten blijken steeds vaker een economisch beter alternatief dan bekabelde lichtmasten. Ze zijn in alle opzichten duurzamer dan traditionele verlichting. Lees verder…