Snelheidsinformatiedisplays

Monitoring van weggebruik en rijgedrag

Uit onderzoek blijkt dat wanneer weggebruikers gewezen worden op de gereden snelheid, dit een positief effect heeft op de verkeersveiligheid. De InfraMarks snelheidsinformatieborden beschikken over een ingebouwde radar die de gemeten snelheid real-time weergeeft en hiermee de verkeerssituatie veiliger maakt. Het is ook mogelijk om onze Snelheidsborden tijdelijk in te zetten door deze te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld het weggebruik in kaart brengen en daar met gepaste maatregelen op inspelen.

Snelheidsinformatiebord

Het aantal hardrijders terugdringen?

Afhankelijk van het gekozen type snelheidsdisplay wordt het display zo geprogrammeerd dat deze “DANK U” groen oplicht of “TE SNEL” rood, wanneer het snelheidslimiet wel of niet gerespecteerd wordt. Ditzelfde geldt voor de uitvoering met een lachende “GROENE SMILEY” of sip kijkende “RODE SMILEY”. Het display kan ook geprogrammeerd worden met enkel het symbool “Vooraanduiding Gevaar” in rode LED’s.

Het snelheidsdisplay bevordert correct rijgedrag en geeft inzicht in het weggebruik. De snelheidsinformatieborden worden geleverd met de nodige datasoftware om de in- en output gegevens van het bord eenvoudig voor te bereiden, uit te lezen en te verwerken. Hoe hard rijdt men gemiddeld? Hoe vaak wordt de snelheid overtreden? Informatie waarmee de situatie in kaart gebracht en verbeterd kan worden.

Download folder

Bekijk en download de brochure Snelheidsdisplay

Technische specificaties

Offerte aanvragen

Snelheidsdisplay dank u bedrijventerrein
Uitgelicht project

Snelheidsdisplays voor bedrijventerrein Prisma

Op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk werd regelmatig te hard gereden en daarom verzocht Prismapark Management aan InfraMarks diverse snelheidsdisplays te leveren. Het correcte rijgedrag wordt bevordert en hardrijders worden zich meer bewust van hun snelheid. Hierdoor zal het verkeer op het bedrijventerrein veiliger worden.

De displays in Prisma zijn voorzien van een extern zonnepaneel dat zorgt voor een constante stroomvoorziening. Naar gelang de dag vordert en het donkerder wordt, past de helderheid van de LED’s zich automatisch aan zodat het display goed zichtbaar blijft. Lees verder…