Snelheidsinformatieborden

Uit onderzoek blijkt dat wanneer weggebruikers gewezen worden op de gereden snelheid, dit een positief effect heeft op de verkeersveiligheid. De InfraMarks snelheidsinformatieborden beschikken over een ingebouwde radar die de gemeten snelheid real-time weergeeft en hiermee de verkeerssituatie veiliger maakt. Het is ook mogelijk om onze Snelheidsborden tijdelijk in te zetten door deze te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld het weggebruik in kaart brengen en daar met gepaste maatregelen op inspelen.

Aantal hardrijders terugdringen?

Afhankelijk van het gekozen type snelheidsdisplay wordt het display zo geprogrammeerd dat deze “DANK U” groen oplicht of “TE SNEL” rood, wanneer het snelheidslimiet wel of niet gerespecteerd wordt. Ditzelfde geldt voor de uitvoering met een lachende “GROENE SMILEY” of sip kijkende “RODE SMILEY”. Het snelheidsdisplay kan ook geprogrammeerd worden met enkel het symbool “Vooraanduiding Gevaar” in rode LED’s.

Voor de voeding van het snelheidsdisplay bieden we uiteraard zonne-energie. Maar ook aansluiting op de netspanning en een extra accu behoort tot de mogelijkheden.  

Monitoring van weggebruik en rijgedrag

Het LED snelheidsdisplay bevordert niet alleen correct rijgedrag, het geeft ook inzicht in het weggebruik. De snelheidsinformatieborden worden geleverd met de nodige datasoftware om de in- en output gegevens van het bord eenvoudig voor te bereiden, uit te lezen en te verwerken. Hoe hard rijdt men gemiddeld? Hoe vaak wordt de snelheid overtreden? Erg nuttige informatie waarmee de situatie in kaart gebracht en verbeterd kan worden.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?