Duurzame verlichting voor de openbare ruimte

InfraMarks levert complete straatverlichtingssystemen op zonne-energie. Voor locaties waar geen bekabeling aanwezig is, zoals in buitengebieden bijvoorbeeld is straatverlichting op zonne-energie erg interessant. Naast het duurzame karakter, is het economisch steeds aantrekkelijker om straatverlichting op zonne-energie toe te passen in tegenstelling tot bekabelde installaties. Onze lichtmasten zijn standaard uitgerust met een bewegingssensor e/o dimprofiel voor optimaal gebruiksgemak. Door ons ruime aanbod aan standaard modellen bent u gegarandeerd van een goede werking.

Meer informatie solar lichtmasten

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of renovatie, het toepassen van LED-straatverlichting op zonne-energie is in beide gevallen een aantrekkelijke en duurzame oplossing.

Nieuw te plaatsen lichtmasten

Bij nieuwbouw hoeft er door het toepassen van openbare verlichting op zonne-energie geen stroomvoorziening en elektriciteitsmeter te worden gerealiseerd, waardoor het voor projectontwikkelaars en VvE’s slim is om toe te passen. Daarnaast heeft u geen stroomrekening meer en is de energie Co2 neutraal.

Herinrichting

Bij het herinrichten van de openbare ruimte wordt er bij een reconstructie steeds vaker van gevel tot gevel gewerkt. Hierdoor komt het regelmatig voor dat de straatverlichting in een wijk of straat tijdelijk niet functioneert. InfraMarks biedt voor dit soort situaties mobiele straatverlichting op zonne-energie. De lichtmasten zijn te vergelijken met reguliere straatverlichting alleen zijn de mobiele lichtmasten eenvoudig te (ver)plaatsen en te vervoeren.

Meer informatie mobiele lichtmasten

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?