Referentieproject

Gemeente Amsterdam schaft InfraMarks zonnelichtmasten aan

Voor de gemeente Amsterdam hebben wij een groot project mogen uitvoeren, waarbij we in een buitengebied onze zonnelichtmast hebben geleverd en geplaatst. Er was geen stroomvoorziening aanwezig waardoor onze standalone zonnelichtmasten de uitkomst boden om het gebied te verlichten. InfraMarks’ zonnelichtmasten blijken steeds vaker een economisch beter alternatief dan bekabelde lichtmasten. Ze zijn in alle opzichten duurzamer dan traditionele verlichting.

InfraMarks zonne lichtmasten zijn voorzien van slimme sensoren, waardoor de verlichting op vooraf ingestelde tijden gaat dimmen voor een optimaal gebruikersgemak. Tevens zijn de zonnelichtmasten standaard uitgerust met een bewegingssensor. De zonne lichtmast werkt op 100% zonne-energie en is leverbaar in diverse uitvoeringen. Omdat ze geheel standalone zijn, kunnen wij de zonnelichtmasten overal plaatsen waar u wenst.

InfraMarks regelt verlichting op zonne-energie van A tot Z; van advies tot levering en van realisatie tot onderhoud. Wilt u (solar) lichtadvies en een vrijblijvende offerte voor de zonnelichtmast? Neem contact op via 015 – 2155791 of stuur een e-mail naar info@inframarks.nl.

Solar lichtmasten buitengebied
Zonnelichtmast solar

Offerte aanvragen