Zesde solar zitbank voor Gemeente Zaanstad

Recent plaatste InfraMarks in de Gemeente Zaanstad de zesde solar zitbank met WiFi. In samenspraak met de jeugd uit de buurt heeft de gemeente besloten waar de solar zitbanken staan. Een aantal Jongeren Ontmoetingsplekken (JOP’s) en een basketbalveldje werden aangevuld met het innovatie en duurzame straatmeubilair van InfraMarks.

De solar bench is een slim ontworpen zitbank die door middel van zonnepanelen van energie wordt voorzien en in iedere RAL-kleur verkrijgbaar is. Mensen kunnen heerlijk zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd de smartphone of tablet opladen.

Eerder werden al twee InfraMarks solar benches in de gemeente Zaanstad geplaatst. Omdat de banken zo goed gebruikt worden en een ieder van gemak voorzien, koos de gemeente om het aantal uit te breiden naar zes stuks.

Cees Fleur, Projectleider Spelen, Groen en Sport in de Gemeente Zaanstad; “De plekken worden goed gebruikt en de jongeren zijn er blij mee. In de gesprekken met de jongeren in de voorbereiding was de optie WiFi in de solar zitbank een grote wens.”

Hoe zal een solar zitbank in uw Gemeente staan? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?