Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) in Vleuten voorzien van WiFi-hotspot

De Jongeren Ontmoetingsplek bij skatebaan De Tol in Vleuten heeft een InfraMarks WiFi-hotspot gekregen. De outdoor hotspot werkt volledig op zonne-energie en heeft een razendsnelle 4G internetverbinding.

Jongeren die gebruikmaken van de skatebaan kunnen tegelijkertijd gratis gebruikmaken van de WiFi. De politie van Vleuten-De Meern meldt dat de hotspot in het eerste weekend al zeer goed bezocht was. Naar verwachting zal het gebruik en het plezier van de internetverbinding toenemen naarmate deze nog bekender wordt. Het creëren van een WiFi-hotspot op een weloverwogen plek in de buitenruimte, zorgt voor rust in de wijk. De jongeren zijn erg blij en veroorzaken minder overlast, waardoor ook buurtbewoners erg positief zijn over de ‘vernieuwde’ skatebaan.

InfraMarks legt WiFi hotspots aan in de buitenruimte die volledig en 100% op zonne-energie werken. De internetverbinding komt tot stand door een razendsnelle 4G satelliet verbinding. Er is dus geen aansluiting op het reguliere stroomnet meer nodig en er hoeft geen internetkabel gelegd te worden

Solar WiFi-hotspots in de buitenruimte zijn een absolute meerwaarde bij jongerenontmoetingspunten, maar ook bij recreatiebedrijven, speelplekken, parken, recreatiestranden en op tal van andere locaties. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Schroom niet en bel of mail ons!

 

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?