Op Vliegbasis Woensdrecht van de Koninklijke Luchtmacht mochten we in opdracht van Verheij B.V. een Snelheidsdisplay op zonne-energie en Wegdekverlichting plaatsen. Dit met het doel om de verkeersveiligheid op het terrein te verhogen. Het Snelheidsdisplay dat gevoed wordt door een zonnepaneel werkt geheel standalone en is door het mobiele wagentje makkelijk te verplaatsen. 

Door het plaatsen van de LED-units haaks op de rijrichting bij oversteekplaatsen wordt de zichtbaarheid sterk verbeterd. De wegdekverlichting is in Woensdrecht in het asfalt van de rijweg geboord en voor de bedrading wordt een sleuf gefreesd. De bovenzijde van de LED’s is na plaatsing gelijk met de bovenzijde van het asfalt. Doordat de wegdekverlichting onderling gekoppeld zijn, branden deze gelijktijdig.

Wilt u weten wat voor uw terrein, oversteekplaatsen en/of zebrapaden de opties zijn? Schroom dan niet om ons te bellen via 015 – 2155791 of te mailen naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?