Met doorlink naar externe site

Solar zitbank: geniet van het nieuwe straatmeubilair!

De Solar zitbank is een geweldige aanvulling op uw bestaande straatmeubilair, want het is meer dan alleen een bank. Het is een slim ontworpen zitbank waar men heerlijk op kan zitten, genieten van razendsnelle WiFi via het 4G internet en tegelijkertijd de smartphone of tablet mee kan opladen. Als u graag uw straatmeubilair groener wilt maken, is een solar zitbank een geweldige innovatieve oplossing. De bank werkt uitsluitend op schone zonne-energie die wordt opgeslagen en 24/7 beschikbaar is. 

Zonnebankje

Technische
know-how

Wisselend element

Voor Bedrijf X hielpen wij met de aanleg van een zonnepanelendak.
Design fietsoverkapping zonnepanelen
Voorbeeldcasus

Het straatmeubilair van de toekomst

De Solar zitbank staat op veel plaatsen en is bijna nergens hetzelfde. Kunt u zich al voorstellen hoe een Solar zitbank in uw omgeving zal staan? De bank is verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u zelf de kleur kunt kiezen die overeenkomt met uw stads- of bedrijfskleuren. Hij heeft veel functies en kan over geplaatst worden – klaar om te gebruiken in no time! Om een idee te krijgen van hoe hij er in het echt uitziet, bekijk hieronder de foto’s of uitgelichte projecten. En hoe zit het met het onderhoud? Deze zitbank is weer- en vandalisme bestendig en hoeft slecht één keer per jaar gecontroleerd te worden.  

Naast de bank voor het opladen van smartphones en tablets is er ook een 230V uitvoering voor het opladen van elektrische fietsen.