Solar Lichtmast voor het verlichten van een JOP

Voor het makkelijk en effectief verlichten van een Jongeren Ontmoetings Punt (JOP) in de gemeente Landsmeer, hebben wij een Solar Lichtmast met antiklimbeugel en tijdschakelaar geplaatst. De JOP staat net op een plek waar geen verlichting was. Door de jongeren in het licht te plaatsen hebben zij beter zicht en wordt het duidelijker wat zij doen. De Solar Lichtmast is op deze locatie een uitkomst omdat er geen dure bekabeling nodig is en omdat er via een slimme tijdsklok alleen verlichting brandt wanneer het nodig is.

De solar lichtmast SMD is voorzien van een hoogwaardig LED armatuur, zonnepaneel en grote accucapaciteit, zodat de jongeren ook in de winter verzekerd zijn van een goede werking. Het “gratis” zonlicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s. Een groot voordeel is dat solar lichtmasten zo efficiet werken en milieuvriendelijk zijn.

Wilt u de jeugd in uw gemeente letterlijk in het licht plaatsen? Of heeft u op een bijzondere locatie verlichting nodig die overal te plaatsen is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via 015 – 2155791 of stuur een e-mail naar [email protected].

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?