Mobiele solar lichtmasten voor parkeerterrein Enschede

Op een groot parkeerterrein in Enschede hebben we tijdelijke mobiele Solar lichtmasten mogen plaatsen. De reden van deze spoedaanvraag was dat de kabels van de definitieve verlichting nog niet gereed zijn. De InfraMarks mobiele lichtmasten op zonne-energie zijn een efficiënte en energiezuinige oplossing voor tijdelijke openbare straatverlichting.

De mobiele lichtmasten van InfraMarks zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen eenvoudig verplaatst worden. De verlichting kan daarom desgewenst elders of tijdelijk op een ander moment ingezet worden. Het is ook mogelijk om de mobiele lichtmasten voor een tijdelijk project bij InfraMarks te huren. InfraMarks tijdelijke lichtmasten zijn standaard uitgerust met een schemerschakelaar. Daarnaast zijn de lichtmasten voorzien van een slim dimregime waardoor het mogelijk is om de verlichting op vooraf ingestelde tijden te dimmen of aan/uit te schakelen, of alleen te schakelen bij beweging d.m.v. detectie. Dit voor optimaal gebruiksgemak en minimaal lichthinder voor de omgeving.

Onze mobiele lichtmasten op zonne-energie zijn verplaatsbaar en daardoor op ieder gewenst moment en elke locatie inzetbaar. Wilt u een lichtmast huren? Neem contact met ons op voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?