WiFi hotspot in de buitenruimte

Tegenwoordig kunnen we ons een leven zonder internet niet meer voorstellen. Uit onderzoek van Open Signal is gebleken dat smartphonegebruikers in Nederland de grootste WiFi gebruikers ter wereld zijn. Met de InfraMarks WiFi hotspots is het mogelijk om overal in de openbare ruimte een WiFi hotspot te creëren.

Buiten verblijven wordt een beleving!

In onze moderne samenleving wil jong en oud samen komen en via internet contact houden met familie en vrienden, activiteiten in de omgeving opzoeken, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ervaringen delen via social media. Door het aanbieden van een openbare WiFi hotspot wordt buiten verblijven in uw buitenruimte een beleving!

WiFi Hotspot openbare ruimte

Diverse mogelijkheden

InfraMarks legt WiFi hotspots aan in de buitenruimte welke volledig werken op 100% zonne-energie. Boven in een aluminium mast wordt een zonnepaneel geplaatst, die de stroom met de juiste regelapparatuur direct aan de WiFi router levert en opslaat in een accu. De internetverbinding komt tot stand door een razendsnelle 4G satelliet verbinding. Er is dus geen aansluiting op het reguliere stroomnet meer nodig en er hoeft geen internetkabel gelegd te worden. Op deze manier wordt een geheel autonome WiFi hotspot gecreëerd in de buitenruimte, welke op elke plek in uw Openbare Ruimte of gemeente geplaatst kan worden. Hierdoor is de installatie zeer efficiënt voor zowel het budget als de omgeving.

WiFi in Smart straatmeubilair

Hoe handig zou het zijn als u de aanschaf van nieuw straatmeubilair kunt combineren met het faciliteren van een snelle WiFI internetverbinding? Met ons Smart straatmeubilair is het mogelijk! De Smart solar zitbank en solar picknickset zijn uitgerust met een geïntegreerd zonnepaneel en zijn voorzien van de benodigde regelapparatuur. Daarnaast kunt u mobiele apparaten op laden d.m.v. USB aansluitingen of zonder oplaadsnoer middels een draadloze Qi oplader.

De solar zitbank en picknickset zijn weer- en IK10 vandalismebestendig en speciaal gemaakt voor plaatsing in de buitenruimte. Tientallen gemeenten in Nederland en daarbuiten passen ons Smart straatmeubilair al veelvuldig toe.

Meer informatie?

Solar zitbank   Solar picknicktafel

Wet- en regelgeving

InfraMarks is aangesloten bij de ACM (autoriteit consument en markt), hierdoor kan InfraMarks de aanbieder zijn van de openbare WiFi hotspot in plaatst van de gemeente. Doordat wij aangesloten zijn bij de ACM kunnen onze opdrachtgevers ervan uitgaan dat wij aan alle Europese telecommunicatie wet-en regelgeving voldoen.

Diverse toepassingen

Solar WiFi hotspots in de buitenruimte is een absolute meerwaarde bij jongerenontmoetingspunten, recreatiebedrijven, speelplekken, parken, recreatiestranden en op tal van andere locaties in uw gemeente.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.