Aannemers kiezen voor Solar terreinverlichting

Voor steeds meer grote aannemers zoals Boskalis, BAM en Mammoet levert InfraMarks Solar lichtmasten voor rondom het terrein of voor op de bouwplaats. De lichtmasten werken voor 100% op zonne-energie waardoor er geen milieuvervuilende brandstof, stroom(aggregaat) en kabels aan te pas komen. Daarnaast is de verlichting tijdelijk inzetbaar omdat de masten mobiel zijn.

De Solar lichtmasten zijn energieneutraal en zeer zuinig. Tijdelijke traditionele verlichting werkt op diesel of benzine en stoot veel CO2 uit. Deze lichtmasten vergen meer onderhoud omdat ze o.a. bijgevuld moeten worden. De InfraMarks lichtmasten zijn daarentegen onderhoudsarm en brengen geen extra (energie)kosten met zich mee. Ze zijn makkelijk te plaatsen, dragen bij aan een beter milieu en besparen op de kosten. Duurzamer kan bijna niet. Ook verhuur is mogelijk.

Heeft u interesse in onze Solar lichtmasten voor terreinverlichting of bouwplaatsverlichting? Neem contact met ons op, we adviseren u graag!  Neem contact op via 015 – 2155791 of door te mailen naar [email protected].

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?