Solar Parking voor Europese Commissie

Recent heeft InfraMarks een Solar carport bij de Europese Commissie geplaatst. Het uitgangspunt voor de Europese Commissie voor het aanschaffen van een Solar carport was het opwekken van energie. Door de InfraMarks Solar parking kunnen elektrische auto’s opgeladen worden en staan deze gelijkertijd onder een mooie overkapping met zonnepanelen.

InfraMarks is uw partner voor het gehele Solar Parking traject; van de onderzoeksfase en het ontwerp, tot de realisatie en het onderhoud van uw parking. Wij faciliteren samenwerkingen met energiemaatschappijen, doen onderzoek naar de beschikbare subsidieregelingen en bekijken de mogelijkheden m.b.t. financiering, huur, koop of lease constructies voor de aanschaf van uw solar carport. Daarnaast ondersteunen we u bij de eventueel benodigde vergunningen. Afhankelijk van uw wensen, ruimte en budget maken we een designvoorstel en bijhorende kostenindicatie.

Vanwege veiligheidsvoorschriften op locatie zijn er alleen foto’s ter illustratie beschikbaar.

Heeft u weleens overwogen om te onderzoeken wat de opties zijn van het overdekken van het parkeerterrein met zonnepanelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via 015 – 2155791 of stuur een e-mail naar [email protected].

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?