Verlichting op zonne-energie in haven

In de haven van Vlaardingen hebben we in opdracht van Boskalis Nederland Solar lichtmasten mogen leveren en plaatsen. De verlichting is op maat geproduceerd en ook hier weer 100% energieneutraal en standalone. En door een speciale behandeling geschikt voor de weersomstandigheden in de haven.

De lichtmasten op zonne-energie zijn voorzien van een hoogwaardig LED armatuur, zonnepaneel en grote accucapaciteit, zodat men ook in de winter verzekerd is van een goede werking. Er hoeven geen kabels gelegd te worden en ook niets aangesloten te worden op het stroomnetwerk. Hierdoor kunnen onze Solar lichtmasten overal geplaatst worden. Het “gratis” zonlicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s. De investering verdient zich snel terug doordat er geen energiekosten zijn.

We zijn er trots op dat er op steeds meer (bijzondere) plekken wordt gekozen voor deze duurzame vorm van verlichting. Wilt u weten welke lichtmast we adviseren voor uw locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?