Referentieproject

Solar fietsenstalling voor middelbare school

Steeds meer scholieren leggen lange afstanden af voor hun reis van en naar school. Hiervoor gebruiken zij vaak een elektrische fiets. InfraMarks plaatste voor een middelbare school een Solar fietsenstalling. Deze fietsenstalling biedt ruimte aan het overdekt stallen van (elektrische) fietsen en je kunt er gelijk de elektrische fietsen opladen middels E-bike oplaadpunten.

De opgewekte energie van de InfraMarks Solar fietsenstalling bij deze school wordt deels gebruikt voor het opladen van de elektrische fietsen. De opgeslagen rest-energie wordt teruggeleverd aan de school. Hierdoor wordt er optimaal en zeer efficiënt gebruik gemaakt van de zonnepanelen. Het frame van de Solar fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als optie in elke RAL kleur kan worden geleverd. Het dak is voorzien van glaspanelen met geïntegreerde zonnecellen.

Wilt u weten wat wij voor uw school, bedrijf of terrein kunnen betekenen? Er zijn meerdere typen Solar fietsenstallingen en mogelijkheden waarover wij u graag vrijblijvend informeren. Mail naar info@inframarks.nl of spreek gelijk een van onze medewerkers via het telefoonnummer 015-215 57 91.

Fietsenstalling zonnepanelen dak

Offerte aanvragen