Parkeerterrein met zonnepanelen

Een solar carport benadrukt de duurzame ambities van een gemeente of bedrijf, vergroot het parkeercomfort en versnelt de energietransitie. Voor parkeerterreinen biedt InfraMarks solar parkings compleet overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. De opgewekte stroom kan rechtstreeks worden gebruikt voor uw pand, voor het opladen van elektrische auto’s of worden teruggeleverd aan het net.

Solar parking voor iedere locatie

Onze solar carports zijn leverbaar in verschillende situeringen en modellen. Afhankelijk van de positionering ten opzichte van de zon (noord-oost-zuid-west oriëntatie), hebben wij carports die het optimale energierendement uit de locatie behalen. Door middel van een quick scan maken wij een berekening van de investering en de energieopbrengst op de langere termijn.

Terreinoverkapping zonnepanelen

Ontwerp – engineering – realisatie

InfraMarks is uw partner voor het gehele traject; van de onderzoeksfase en het ontwerp, tot de realisatie en het onderhoud van uw solar parking. Wij faciliteren samenwerkingen met energiemaatschappijen, doen onderzoek naar de beschikbare subsidieregelingen en bekijken de mogelijkheden m.b.t. financiering, huur, koop of lease constructies voor de aanschaf van uw solar carport. Daarnaast ondersteunen we u bij de eventueel benodigde vergunningen. Afhankelijk van uw wensen, ruimte en budget maken we een designvoorstel en bijhorende kostenindicatie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kenmerken solar carports

– Lange spanwijdte tot 15 meter – biedt onderbroken toegang door minimaal aantal staanders
– Type dakconstructie: Glas-Glas zonnepanelen of standaard PV panelen met frame
– Geïntegreerde omvormer – een elegante, veilige en toegankelijke oplossing
– Verborgen waterafvoer – de afvoerpijpen zijn ingebouwd in de staanders
– Oneindig koppelbaar
– Biedt een comfortabel overdekte parkeervoorziening
– Verhoog uw duurzaamheidsimago

InfraMarks vertegenwoordigd in Nederland Bluetop solar parking. De samenwerking tussen InfraMarks en Bluetop staat garant voor een wederzijds enthousiasme voor oplossingen die de energietransitie doen versnellen. Benieuwd naar de projecten van Bluetop solar parking? Bezoek de website! 

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag een offerte aan.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u foto's of een tekening van de beoogde locatie? Upload deze dan hier.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?