Solar bench: geniet van het nieuwe straatmeubilair!

De InfraMarks solar bench is een ideale aanvulling op uw bestaande straatmeubilair, want het is meer dan alleen een bank. Het is een slim ontworpen zitbank waarmee je mobiele apparaten kunt opladen. Men kan rustig zitten, genieten van razendsnel 4G internet en tegelijkertijd de smartphone of tablet opladen.

Als u graag uw straatmeubilair groener wilt maken, dan is deze smart bench een geweldige innovatieve oplossing. De smart solar bench werkt uitsluitend op schone zonne-energie. De zonne-energie wordt opgeslagen in de interne accu’s zodat er ook bij weinig zonlicht voldoende stroom beschikbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Werken, studeren of gewoon ontspannen, het kan allemaal op deze moderne bank die 2 draadloze opladers en 4 USB-poorten bevat.

Solar bench university

Solar bench als E-bike oplaadpunt

Voor het opladen van elektrische fietsen, scooters en scootmobielen kan deze smart bench uitgerust worden met 230v stopcontacten. De E-bike smart bench beschikt tevens over twee draadloze Qi opladers, twee USB aansluitingen en twee 230v stopcontacten met kinderbeveiliging en stroombeperking. De smart solar bench werkt uitsluitend op 100% zonne-energie en is zeer eenvoudig te (ver)plaatsen.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag een offerte aan onderaan deze pagina.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de solar zitbank(en) geplaatst moet worden? Upload deze dan hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?