Referentieproject

Snelheidsdisplays op zonne-energie voor bedrijventerrein Prisma

Op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk werd regelmatig te hard gereden en daarom verzocht Prismapark Management aan InfraMarks diverse snelheidsdisplays te leveren. Het correcte rijgedrag wordt bevordert en hardrijders worden zich meer bewust van hun snelheid. Hierdoor zal het verkeer op het bedrijventerrein veiliger worden.

De displays in Prisma zijn voorzien van een extern zonnepaneel dat zorgt voor een constante stroomvoorziening. Naar gelang de dag vordert en het donkerder wordt, past de helderheid van de LED’s zich automatisch aan zodat het display goed zichtbaar blijft.

Daarnaast zijn de snelheidsinformatieborden geleverd met Nederlandstalige software waarmee verkeersstatistieken opgenomen en weergeven kunnen worden. Voorbeelden zijn het aantal voertuigen die passeren, de tijden, de gemiddelden en maximale snelheden. De snelheidsinformatieborden zullen later naar andere locaties verplaatst worden, zodat ook daar het snelheidslimiet gerespecteerd wordt. De snelheid wordt gedetecteerd door een radar in de behuizing van het snelheidsbord.

Bekijk de webpagina voor meer varianten van de snelheidsdisplays of neem contact op voor advies over hoe InfraMarks bij u de verkeersveiligheid kan verhogen.

Snelheidsdisplay dank u bedrijventerrein
Snelheidsdisplay zonnepaneel

Offerte aanvragen