Snelheidsdisplay

Uit onderzoek blijkt dat wanneer weggebruikers gewezen worden op de gereden snelheid, dit een positief effect heeft op de verkeersveiligheid. De InfraMarks snelheidsinformatieborden beschikken over een ingebouwde radar die de gemeten snelheid real-time weergeeft en hiermee de verkeerssituatie veiliger maakt.

Het is ook mogelijk om onze Snelheidsborden tijdelijk in te zetten door deze te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld het weggebruik in kaart brengen en daar met gepaste maatregelen op inspelen.

Aantal hardrijders terugdringen?

Snelheidsinformatiebord TE SNEL

Afhankelijk van de gereden snelheid kan het snelheidsinformatiebord zo geprogrammeerd worden dat deze “DANK U” groen oplicht of “TE SNEL” rood wanneer het snelheidslimiet wel of niet gerespecteerd wordt. Ditzelfde geldt voor de uitvoering met een lachende “GROENE SMILEY” of sip kijkende “RODE SMILEY”.

Het snelheidsinformatiebord kan ook zo worden geprogrammeerd dat vanaf een bepaalde snelheid geen snelheid meer wordt weergegeven maar enkel het symbool “Vooraanduiding Gevaar” in rode LED’s.

Monitoring van weggebruik en rijgedrag

Het LED snelheidsdisplay bevordert niet alleen correct rijgedrag, het geeft ook inzicht in het weggebruik. De snelheidsinformatieborden worden geleverd met de nodige datasoftware om de in- en output gegevens van het bord eenvoudig voor te bereiden, uit te lezen en te verwerken. Hoe hard rijdt men gemiddeld? Hoe vaak wordt de snelheid overtreden? Erg nuttige informatie waarmee de situatie in kaart gebracht en verbeterd kan worden.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen:

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?