Solar statafel: eigentijdse functies om op te leunen

Het allernieuwste product binnen het InfraMarks Smart Solar straatmeubilair is de Smart solar statafel. Een statafel met een blad van zonnecellen, dat energie omzet voor het gebruik van smart en slimme functies, zoals een razendsnelle WiFi verbinding, USB-aansluitingen en draadloos oplaadpunten voor smart phones.

Vergaderen, sporten of ontspannen

De Solar statafel is niet alleen zeer functioneel en stevig, maar heeft ook een moderne en duurzame uitstraling. Met de slim ontworpen Smart solar statafel biedt u medewerkers, burgers, scholieren of gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van eigentijdse functies. Uw gemeente wordt beter herkend als Smart City, uw bedrijf als duurzamer en school innovatiever.

Standalone en overal te plaatsen

De Solar statafel neemt niet veel ruimte in en is overal te plaatsen. U kan zelf een plek kiezen voor deze standalone statafel, want er zijn geen kabels of elektriciteitsvoorzieningen nodig. Heeft u een plek waar jongeren welkom zijn, vernieuwend meubilair nodig is in de Openbare Ruimte of zoekt u een innovatieve vergaderplek? De InfraMarks Solar statafel is een verrijking van uw buitenruimte en gebruikers zullen verheugd zijn met de komst! De statafel is in alle RAL-kleuren leverbaar, is weer- en IK10 vandalismebestendig en hoeft slecht één keer per jaar gecontroleerd te worden. Dit doen wij graag voor u in de vorm van onderhoudsservice.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de solar zitbank(en) geplaatst moet worden? Upload deze dan hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?