Referentieproject

Eerste Smart JOP staat in de Gemeente Arnhem

Speciaal voor gemeenten ontwikkelde InfraMarks een innovatief en duurzaam outdoor ontmoetingspunt met meerdere eigentijdse functies, zoals 4G WiFi, USB stopcontacten, draadloos opladen van mobiele telefoons en muziek uit speakers via Bluetooth. De primeur voor de allereerste Smart Jongeren Ontmoetings Plek op zonne-energie ging naar de Gemeente Arnhem.

Helaas veroorzaken groepen jongeren regelmatig overlast door samenscholing en vernielingen in o.a. woonwijken en winkelcentra. Dit is erg vervelend voor de mensen uit de buurt. Anderzijds willen we de jeugd de ruimte geven om naar buiten te gaan, samen te komen en zichzelf te ontwikkelen. Met de Smart JOP kunt u de jeugd sturen door te faciliteren en behoren overlast gevende (hang)jongeren tot de verleden tijd.

Het bijkomende voordeel van de Smart JOP is dat deze geheel standalone is. Het kwalitatief hoogwaardige ontmoetingspunt is een perfecte zitplek voor jongeren en wordt geplaatst op een door de gemeenten en/of jongeren gekozen locatie. De Smart JOP betekent voor de jongeren een groot plezier en zorgt ervoor dat ze niet meer ‘hangen’ op plekken die daarvoor niet geschikt zijn. Ook omwonenden zijn erg verheugd zijn met dit nieuwe jongerenontmoetingspunt. De InfraMarks Smart JOP is weer- en IK10 vandalismebestendig en speciaal ontworpen voor de buitenruimte. Alle functies van de Smart JOP werken op 100% zonne-energie middels een geïntegreerd zonnepaneel.

De jeugd, omwonenden en diverse media zijn zeer enthousiast over deze Smart JOP, “de hangplek 2.0” in Arnhem. Zie het bericht van een wijkagent over deze nieuwe jongeren ontmoetingsplek en het bericht in Omroep Gelderland.

Wilt u meer informatie over de Smart JOP of advies over de plaatsing in uw gemeente? Wij horen u graag via onze contactgegevens.

Smart JOP
Hangplek jongeren

Offerte aanvragen