Slimme straatverlichting

De basis voor Smart City toepassingen

Slimme straatverlichting is de basis voor een slimme stad en wordt toegepast in woonwijken, parken, parkeerterreinen en op bedrijfsterreinen. Het geeft de beheerder mogelijkheden om de straatverlichting op afstand te monitoren en te configureren. Groot voordeel is dat er niet meer fysiek gecontroleerd hoeft te worden of de openbare verlichting defect is. De beheerder krijgt automatisch een melding. Met een op afstand bedienbaar management platform en diverse sensoren transformeert u uw huidige straatverlichting naar een multifunctioneel verlichtingsinstallatie die u van waardevolle informatie voorziet over de omgeving.

Slimme straatverlichting

Slimme verlichting nu, klaar voor de toekomst!

Intelligente straatverlichting is de toekomst van openbare verlichting. Veel Nederlandse gemeenten passen al slimme straatverlichting toe en waarderen de voordelen ervan.

Bestaande armaturen met Zhaga aansluiting kunnen slim gemaakt worden door het toevoegen van Slimme Nodes. Daarnaast kunnen we een schakelapparatuur toevoegen in de OV verdeelinrichting waarmee de beheerder gehele straten tegelijk kan monitoren en aanpassen.

Wilt u uw gemeente veiliger, slimmer en efficiënter maken? Neem contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in intelligente straatverlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte en niet merk gebonden waardoor  we onafhankelijk advies geven over wat voor u het beste systeem is. 

Offerte aanvragen