Veilig stallen en opladen van scootmobielen met de ScootmobielHub

Het stallen van scootmobielen brengt in veel gemeenten uitdagingen met zich mee. Er is niet genoeg ruimte in woningen en kelders, ze staan buiten in de weg en ook het brandveilig opladen van elektrische scootmobielen is een punt van discussie. De ScootmobielHub biedt hierin uitkomst; een energieneutrale scootmobiel-stalling voor in de buitenruimte, met veilige oplaadpunten en enkel werkend op zonne-energie.

Standalone en duurzaam

De ScootmobielHub is geheel standalone en werkt voor 100% op energie afkomstig uit de zonnepanelen. Het is aan ons allen om een steentje bij te dragen aan de energietransitie. Door het inzetten van de ScootmobielHub worden de duurzaamheidsdoelstellingen van uw gemeente zichtbaar. De ScootmobielHub is modulair op te bouwen met verschillende duurzame materialen. Doordat de Hub is uitgerust met accu’s voorziet deze ook op minder zonnige dagen in de stroombehoefte.

Belangrijkste kenmerken:

  • Veilig stallen en opladen van scootmobielen
  • 100% werkend op zonne-energie
  • Snel en eenvoudig te (ver)plaatsen
  • Modulair uitbreidbaar

Locaties

De ScootmobielHub kan overal geplaatst worden, er is immers geen enkele kabel of stroomvoorziening nodig. Als gewenste locatie kunt u denken aan het station, winkelcentra en bij woningen en flatgebouwen. Bij het station kunnen ouderen en mindervaliden makkelijk hun weg vervolgen met het OV, waardoor ze mobieler worden. Dit geldt ook voor de winkelcentra. Bij woningen is er binnen minder ruimte nodig omdat de scootmobiel veilig buiten gestald staat en tegelijkertijd wordt opgeladen. 

Deel scootmobiel?

Naast het feit dat de ScootmobielHub een stalling en veilig oplaadstation is, kan de Hub ook dienen voor shared mobility. Veel scootmobiel-gebruikers kampen met het budget (WMO/PGB) en de beperkte beschikbaarheid vanuit de gemeente. Door een aantal scootmobielen als deel-scootmobiel in de Hub te plaatsen, worden ze efficiënter gebruikt en is er minder ruimte in bestaande stallingen/kelders nodig. Dit levert voor beide partijen voordelen op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de Scootmobiel Hub(s) geplaatst moet(en) worden? Upload de bestanden hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?