Oversteekdetectie voor distributiecentrum Prologis

Prologis, aanbieder van industrieel vastgoed met hoogwaardige opslag- en distributiecentra, heeft voor een van haar terreinen gekozen voor CrossRoad oversteekdetectie van InfraMarks. Het CrossRoad systeem zorgt voor een veilige oversteekplaats door de detectie van weggebruikers en het oplichten van wegdekverlichting.

CrossRoad verhoogt op het Prologis terrein in Venlo de zichtbaarheid van overstekende voetgangers. Wanneer een voetganger het zebrapad nadert, beginnen de LED’s in het wegdek opvallend te knipperen. De detectie gebeurt middels een thermische camera die ‘meet’ dat er iemand in de buurt is. Zo worden automobilisten en vrachtwagenchauffeurs op dit grote logistiekterrein vanaf ruime afstand gewaarschuwd. Vooral bij duisternis en regenachtig weer verhogen de LED wegdekreflectoren de zichtbaarheid aanzienlijk. Ook overdag is de oversteekplaats opvallend omdat de LED’s dan feller branden.

Prologis koos voor een bekabelde variant van de InfraMarks wegdekverlichting gecombineerd met thermische detectie. Dit zijn echter niet de enige opties. Er zijn legio mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse vormen van detectie, zoals Infrarood-sensors, drukknoppen of thermische videodetectie en diverse soorten wegdekreflectoren, zoals bekabeld, standalone op zonne-energie en speciaal voor autowegen.

Daarnaast kunt u door het toepassen van slimme Internet of Things (IoT) sensoren de werking van het systeem 24/7 online monitoren. Hierdoor worden gebruiksgegevens en verkeersdata online inzichtelijk.

Kortom, binnen iedere verkeerssituatie is maatwerk van CrossRoad oversteekdetectie passend. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 015 – 2155791. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Oversteekdetectie CrossRoad
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?