Openbare verlichting aannemer - Verlichting van A tot Z geregeld!

Goede openbare verlichting draagt bij een aan veilige openbare ruimte. InfraMarks is een openbare verlichting aannemer, die buitenverlichting levert en plaats voor onder andere in een woonwijk, (vakantie)park of parkeerterrein. Voordat de openbare verlichting wordt gerealiseerd maken we eerst een digitaal lichtplan, zodat u precies inzichtelijk krijgt hoeveel lichtmasten er nodig zijn en wat de afstand tussen de lichtmasten wordt. Omdat geen één project hetzelfde is, denken we met u mee over het gebruik van het type verlichting, bekabelde verlichting of lichtmasten op zonne-energie. Optimaal gebruik én verbruik is bij ieder project het uitgangspunt. 

Openbare verlichting snel gerealiseerd

Als openbare verlichting aannemer weten we dat openbare verlichting soms snel geplaatst moet worden. Voor woonwijken, parken en parkeerterreinen hebben we verschillende lichtmasten en lichtbronnen uit voorraad leverbaar, zodat we projecten snel kunnen realiseren. Afhankelijk van het project bekijken we welk armatuur, de lichtintensiteit en de hoogte van de lichtmast het best geschikt is. Wij kunnen alle type armaturen en lichtmasten voor u plaatsen. Bent u opzoek naar een openbare verlichting aannemer? Neem contact met ons op. We adviseren u graag.  

Openbare verlichting lichtplan

Bij het maken van een lichtplan zijn de uitgangspunten dat de openbare verlichting veilig, effectief en prettig voor de omgeving is. Een openbare verlichting aannemer denkt met u mee om aan deze punten te voldoen. We adviseren daarom altijd openbare verlichting toe te passen op plekken waar en wanneer het nodig is. Iedere situatie is anders. Daarom bieden we verschillende oplossingen passend bij elk project, gebied of terrein.

Realisatie, beheer en onderhoud

InfraMarks is een openbare verlichting aannemer, die openbare verlichting van A tot Z ontzorgt. Zodra een project is afgerond kunnen we ook het beheer en onderhoud verzorgen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een goede werking en hoeft u zelf niet meer om te kijken naar de openbare verlichting.

Aanbevolen producten

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Heeft u tekeningen of foto's van het project? Upload de bestanden hier.

  Chat openen
  Heeft u een vraag?
  Hallo, waarmee kunnen we u helpen?