Duurzaam en mobiel straatverlichtingsproject in Ingelmunster (België)

InfraMarks heeft in België een groot duurzaam en tijdelijk straatverlichtingsproject op een bouwterrein afgerond. We hebben diverse mobiele lichtmasten in de Gemeente Ingelmunster geleverd. De solar lichtmasten zijn voorzien van een hoogwaardig LED armatuur, zonnepaneel en grote accucapaciteit, zodat u ook in de winter of met slecht weer verzekerd bent van een goede werking. Het ‘gratis’ zonlicht wordt omgezet in energie en direct opgeslagen in de interne accu’s. Bij de mobiele lichtmasten, zoals bij dit project, worden de accu’s in een bovengrondse kast geplaatst. De mobiele lichtmasten zijn volledig autonoom en eenvoudig te (ver)plaatsen als er wegwerkzaamheden zijn. Heel handig dus als u vaker en op meerdere plekken licht wilt laten schijnen.

Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van aannemer Ivan van Vuylsteke. Het ontwerp en de engineering is eigendom van InfraMarks B.V.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Lichtmasten zonder CO2 uitstoot, zonder energiekosten en geen stroomkabels? Bekijk de webpagina solar lichtmasten of neem contact met ons op!

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?