Leverancier oplaadpunten fiets

InfraMarks is leverancier van oplaadpunten voor de fiets. We leveren fietsoplaadpunten aan (lokale) overheden en bedrijven. Omdat het aantal elektrische fietsen de laatste jaren significant stijgt, is dit het juiste moment om een laadpunt aan te schaffen. Door een fietsoplaadpunt in uw gemeente te plaatsen maakt u het voor de gebruiker van een elektrische fiets een stuk toegankelijker om gebruik te maken van een bepaalde fietsroute. Plaatst u een fietsoplaadpunt bij uw bedrijf  of horeca gelegenheid, dan is dit natuurlijk ook een welkome aanvulling voor de gebruiker van een elektrische fiets, scooter of scootmobiel. Nadat de accu volledig is geladen kan de gebruiker zijn weg weer vervolgen. We zorgen er als leverancier van oplaadpunten voor de fiets tevens voor dat er handige extra’s beschikbaar zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een internet router aan het oplaadpunt toe te voegen, die een WiFi verbinding mogelijk maakt. Handig tijdens het wachten!

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De InfraMarks oplaadpunten voor de de elektrische fiets zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De laadpaal is gemaakt van 4mm dik gegalvaniseerd staal en kan worden afgewerkt in iedere RAL-kleur poedercoating, zodat deze perfect past in de omgeving van uw gemeente of bedrijf.

De fietsoplaadpunten zijn verkrijgbaar in twee typen; aangesloten op het stroomnet (CL-N), of op zonne-energie (CL-S). De stroom die nodig is voor het fietsoplaadpunt op zonne-energie wordt opgewekt door een zonnepaneel. Het gebruik van een elektrische fiets is goed voor het milieu maar als deze stroom ook nog eens duurzaam is opgewekt is dat natuurlijk nog veel beter!

E-bike oplaadpunt

WiFi internet tijdens het opladen

Als leverancier voor oplaadpunten voor de elektrische fiets hebben we gekeken hoe we de oplaadpunten nog gebruiksvriendelijker kunnen maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de oplaadpunten uit te breiden met een aantal handige extra’s, zodat fietsers daar op meerdere manieren gebruik van kunnen maken. Het oplaadpunt kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een 4G internet router, die vervolgens een WiFi signaal uitzendt, zodat fietsers tijdens het wachten op internet kunnen zoeken naar leuke fietsroutes of evenementen in de buurt.

Daarnaast is het mogelijk om de laadpaal voor elektrische fietsen uit te rusten met een USB stopcontact voor het opladen van smartphones, tablet’s en camera’s.

Als leverancier van oplaadpunten voor de fiets zorgen we ervoor dat de oplaadpunten gevonden kunnen worden op: www.oplaadpunten.nl en www.fietsnetwerk.nl

Benieuwd hoe je deze duurzame fiets oplaadpunten kunt toepassen?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Kenmerken:

 • Typen leverbaar: netstroom (CL-N) en zonne-energie (CL-S)
 • Materiaal: 4 mm dik thermisch verzinkt staal
 • Afwerking: poedercoating
 • Afmetingen: 1200 x 150 x 150 mm
 • Aantal stopcontacten: 4
 • IK 10 vandalisme bestendig
 • Kinderbeveiliging
 • Stroombeperking
 • Aardlekbeveiliging met automatische reset
 • Leverbaar in elke RAL kleur

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.

 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Heeft u foto's of tekeningen waar de fietslaadpa(a)l(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?