Laadpaal elektrische fiets

De laadpaal voor de elektrische fiets maakt het mogelijk om de accu van een elektrische fiets onderweg op te laden. Momenteel is 60% van de verkochte fietsen in Nederland een elektrische fiets. Elektrische fietsen zijn allang niet meer alleen voor oudere, ook jongeren kiezen steeds vaker voor een elektrische fiets, zodat langere afstanden kunnen afleggen, naar school bijvoorbeeld.

De laadpaal voor de elektrische fiets wordt steeds vaker geplaatst in de Openbare Ruimte omdat door de vele elektrische fietsen steeds meer vraag is naar goede oplaadpunten. Daarnaast zie je dat horeca ondernemingen ook steeds vaker inspelen op deze toenemende behoefte.

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De InfraMarks elektrische fiets laadpalen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit componenten. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De paal is gemaakt van 4mm dik thermisch verzinkt staal en wordt afgewerkt in iedere RAL-kleur poedercoating die u wenst, zodat deze perfect aansluit in de omgeving van uw gemeente of bedrijf.

De laadpaal voor de elektrische fiets is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; aangesloten op het stroomnet, of op zonne-energie. De benodigde stroom voor de fiets laadpaal op zonne-energie wordt opgewekt door een zonnepaneel. Elektrisch fietsen is al goed voor het milieu, maar als deze stroom ook nog eens duurzaam is opgewekt is dat natuurlijk nog veel beter!

E-bike oplaadpunt

4G internet en opladen smartphones

De laadpaal voor de elektrische fiets kan worden uitgerust met een paar handige extra’s, zodat fietsers daar op meerdere manieren gebruik van kunnen maken. De laadpaal maakt gebruik van een 4G verbinding die vervolgens het WiFi signaal uitzendt zodat de gebruikers een bezigheid hebben tijdens het opladen van hun fiets.

Daarnaast is het mogelijk om de laadpaal voor elektrische fietsen uit te rusten met een USB stopcontact voor het opladen van smartphones, talets en camera’s. Op die manier biedt de laadpaal voor de elektrische fiets meerdere handige toepassingen.

Nadat de InfraMarks laadpaal is geplaatst, wordt deze zichtbaar voor het publiek op: www.oplaadpunten.nl en www.fietsnetwerk.nl

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd hoe je deze duurzame fiets oplaadpunten kunt toepassen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de fietslaadpa(a)l(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?