Netstroom fietslaadpalen voor sportcentrum België

In opdracht van de Belgische Gemeente Heist op den Berg installeerden we bij Sportoase De Lo meerdere oplaadpalen voor elektrische fietsen.  De e-bike oplaadpunten in deze gemeente zijn aangesloten op het stroomnet en geven per paal elektriciteit aan vier fietsen tegelijk.

Met het InfraMarks E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van o.a. elektrische fietsen in de buitenruimte op te laden, zodat de gebruiker zijn weg weer kan vervolgen. Het aantal elektrische fietsen neemt snel toe. Hierdoor wordt de vraag naar goede oplaadpunten steeds groter. Een goede infrastructuur is voor een gebruiker van een elektrische fiets, scooter of scootmobiel van essentieel belang. Het gebruik van de fiets wordt vergroot door het faciliteren van oplaadmogelijkheden. InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten zowel netstroom als zonne-energie.

Wilt u binnen uw gemeente het gebruik van de (elektrische) fiets stimuleren? Of wilt u uw scholieren en/of werknemers vaker met de fiets naar locatie laten komen? Bel ons via 015 – 2155791 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?