Fiets laadpaal

Fiets laadpaal op netstroom en zonne-energie!

De fiets laadpaal zorgt ervoor dat de accu van de elektrische fiets opgeladen kan worden in de Openbare Ruimte, zodat de gebruiker van een elektrische fiets zijn weg weer kan vervolgen na een korte pauze. Elk jaar neemt het aantal elektrische fietsen in Nederland toe. Maar liefst 60% van de fietsen die worden verkocht is een elektrische fiets. Door het grote aantal elektrische fietsen wordt de vraag naar goede fiets laadpalen in de openbare ruimte groter. Op steeds meer plekken kan je je fiets opladen en kiezen mensen ook sneller voor een fietsroute waar een fiets laadpaal staat. Gemeenten maken het elektrisch fietsen steeds aantrekkelijker door meer fiets oplaadpalen te plaatsen. Ondernemers daarentegen trekken steeds meer mensen door een fiets laadpaal aan te bieden aan hun bezoekers. Naast de traditionele oplaadpunten voor elektrische fietsen, leveren we ook fiets laadpalen op 100% zonne-energie. Tevens zijn onze beide type laadpalen standaard voorzien van 4 stopcontacten.

E-bike oplaadpunt openbare ruimte

Oplaadpunt op 100% zonne-energie!

De fiets laadpaal op zonne-energie CL-C hoeft niet aangesloten te worden op het stroomnet, waardoor het mogelijk is om overal in de openbare ruimte een fiets laadpaal voor elektrische fietsen te plaatsen. Daarnaast is de installatie zeer efficient omdat er geen dure stroomkabels gelegd hoeft te worden. De fiets laadpaal wordt volledig van stroom voorzien door een zonnepaneel die de stroom opslaat in interne accu’s waardoor zelfs op donkere dagen voldoende stroom beschikbaar is voor het opladen van elektrische fietsen.

Naast de fiets laadpaal op zonne-energie leveren we ook een fiets laadpaal die aangesloten kan worden op het traditionele stroomnet.

Download folder

Bekijk en download de folder

Technische specificaties

Offerte aanvragen