Enthousiast over levering en monteurs

Tegenwoordig kunnen studenten en medewerkers van Noorderpoort op solar zitbanken relaxen en tegelijkertijd leren of werken. Noorderpoort is niet alleen enthousiast over het Smart straatmeubilair van InfraMarks, maar ook over onze monteurs. “Complimenten voor het geleverde werk. De heren waren uiterst vriendelijk en vakbekwaam!”, aldus Willem Abbring, Projectbureau Huisvesting & het Facilitaire bedrijf van Noorderpoort.

InfraMarks plaatste vier solar zitbanken bij Noorderpoort, één van de grootste ROC’s (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. De smart banken werken volledig op 100% zonne-energie, die wordt opgeslagen en daarom altijd beschikbaar is. Met de solar zitbanken wordt er ingespeeld op de hedendaagse behoefte van o.a. studenten; sit, relax and reload. Veel mensen zijn vaak op zoek naar stopcontacten, dus ook daarmee wordt door de USB-aansluitingen voorzien in een praktische behoefte.

De banken zijn een mooi voorbeeld van zichtbare vernieuwing in de buitenruimte van Noorderpoort. De solar zitbanken staan op de Duurswoldlaan in Farmsum, de Muntinglaan in Groningen, de Bornholmstraat in Groningen en de Sportparklaan in Stadskanaal.

Wilt u meer informatie over onze solar zitbanken en onze montageservice? Mail naar [email protected] of bel het telefoonnummer 015-215 57 91.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?