Elf stuks E-bike oplaadpunten voor gemeente Het Hogeland

Op 11 unieke locaties in de gemeente Het Hogeland plaatsten wij onlangs meerdere E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. Onder andere De Dijk, het NS-station en de Borkumkade in de Eemshaven hebben een InfraMarks E-bike oplaadpunt gekregen. Fietsers kunnen daar voortaan hun elektrische fiets opladen door middel van zonne-energie of gewone stroom. De kans dat men zonder opgeladen accu komt te zitten, is in deze gemeente niet meer aan de orde. De gemeente Het Hogeland vindt het belangrijk om haar burgers te faciliteren zodat zij meer gebruik zullen maken van de elektrische fiets.

De E-bike oplaadpunten op zonne-energie CL-S zijn overal in de buitenruimte te plaatsen omdat deze geheel standalone zijn. Daarom kon Het Hogeland kiezen voor bijzondere locaties. Er is geen bekabeling nodig want het oplaadpunt wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is. De E-bike oplaadpunten CL-N (netstroom) hebben wij aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van de gemeente. Beide typen fietslaadpalen zijn standaard voorzien van vier stopcontacten.

Wilt u weten wat wij voor uw gemeente of bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons te bellen via 015 – 2155791 of te mailen naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?