E-bike oplaadpunten

E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Met het E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van o.a. elektrische fietsen in de buitenruimte op te laden. Wist u dat ruim 70% van de verkochte fietsen een elektrische fiets is? Hierdoor wordt de vraag naar goede oplaadpunten steeds groter. Een goede infrastructuur is voor een gebruiker van een elektrische fiets, scooter of scootmobiel van essentieel belang. InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. De oplaadpunten op zonne-energie kunnen overal in de buitenruimte geplaatst worden omdat deze volledig van stroom worden voorzien door een zonnepaneel. Er is dus geen dure bekabeling nodig.

Netstroom of zonne-energie?

Het E-Bike oplaadpunt kan op twee manieren van stroom worden voorzien; aangesloten op het stroomnet of door middel van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is. Bij het type CL-C zijn het zonnepaneel, de mast en de stopcontacten tot een compleet E-bike oplaadpunt geïntegreerd. Deze variant is uitermate geschikt voor het opladen van elektrische fietsen in o.a. de stad, het buitengebied of voor bij het winkelcentrum. 

De E-bike oplaadpunten zijn gemaakt van de beste materialen en speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de buitenruimte. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De laadpaal is gegalvaniseerd staal en kan in iedere kleur naar keuze geleverd worden zodat de fietslaadpaal perfect past binnen uw unieke omgeving. 

Download folder

Bekijk en download de folder

Technische specificaties

Offerte aanvragen

Fietslaadpaal elektrische fietsen
Uitgelicht project

E-bike oplaadpunten voor Gemeente Lingewaard

De gemeente Lingewaard investeert met de installatie van 7 stuks Solar E-bike oplaadpunten in duurzaamheid en een fietsnetwerk waardoor gebieden met elkaar verbonden worden en meer mensen de fiets zullen pakken.

Zonne-energie
De E-bike oplaadpunten zijn voorzien van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in een interne accu, zodat er ook op minder zonnige dagen voldoende energie aanwezig is. Ze leveren voldoende stroom om twaalf fietsen, scooters of scootmobielen per dag volledig op te laden. De fietslaadpalen zijn geheel standalone, dat wil zeggen dat ze voor 100% op zonne-energie en zonder enige netstroomkabels werken. Lees verder…